برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 3 از 4
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي
چند ترفند ویندوزی(1)
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال با یک روبات صحبت کنید!!! 
این سایت رو یکی از دوستام از طریق mail برام فرستاده بود .گرچه ربطی به ویندوز و ... نداره اما حیفم اومد اینجا نذارم تا شماها ازش استفاده نکنین.
بله.این سایت یکی از سایت هایی که شما می تونید با یک روبات در هر موضوع دلخواهی گفتگو کنید.جالب اینجاست که این روبات کم نمیاره و همیشه یک جوابی داره که بهتون بده.
این گفتگو برای تقویت زبان انگلیسی هم موثره.پیشنهاد می کنم حتما یک بار هم که شده امتحانش کنید.برای من که خیلی جالب بود.

http://www.oliverbot.com

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال Re: با یک روبات صحبت کنید!!! 
مجلل68 نوشته:
این سایت رو یکی از دوستام از طریق mail برام فرستاده بود .گرچه ربطی به ویندوز و ... نداره اما حیفم اومد اینجا نذارم تا شماها ازش استفاده نکنین.
بله.این سایت یکی از سایت هایی که شما می تونید با یک روبات در هر موضوع دلخواهی گفتگو کنید.جالب اینجاست که این روبات کم نمیاره و همیشه یک جوابی داره که بهتون بده.
این گفتگو برای تقویت زبان انگلیسی هم موثره.پیشنهاد می کنم حتما یک بار هم که شده امتحانش کنید.برای من که خیلی جالب بود.

http://www.oliverbot.com

اصولا من علاقه دارم چيزايي كه ميگن حتما كامل هستُ به صورت فني از دور خارج كنم  Wink  عزيزان هيچ چيزي در جهان گيتي كامل نيست مگر ... مطمعن باشيد   Wink

به سوال و جواب نگاه كنيد متوجه ميشيد كلا هم 4 دقيقه و 40 ثانيه با اين اوليور چت كردم كم آورد  Laughing    Evil or Very Mad صد هزار بار ديگه هم اگر به اين اوليور جون ميگفتم اين به چي اشاره ميكنه باز مي گفت: " اون به چي اشاره مي كرد . Idea  ها " !!!   Razz

ما زنده به آنيــــــــــــم كه آرام نگيريـــم ------------------------موجيم كه آسودگــي ما عدم ماســــت

وَ اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلون قالُوا سَلاما

چند جمله كه من سعي ميكنم در زندگيم ، با آنها زندگي كنم:

1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
11- تلاش دلیل وجود است ، تلاش کن چراکه وجود داری.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
13- اگر با دشمني زياد بجنگي ،‌ بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
14- پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من که زنده ام دفعه ی سوم متوجه شدم به چی اشاره می کنه اون بنده خدا که یک روبات بیشتر نیست انتظار داری سریع جوابتو بده؟
یکم سوالاتو سطح پایین تر بگیر..مثلن بگو hi

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال تبدیل فایل های صوتی به MP3 در مدیا پلیر 
( قابل اجرا در نسخه های ، مدیا پلیر 7 و بالاتر )
1 - بعد از گذاشتن Cd در کامیپیوترتون ، در پنجره ای که به صورت اتوماتیک ظاهر میشه انتخاب گزینه

Copy  Music From Cd و  یا باز کردن برنامه مدیا پلیر و زدن گزینه Copy From Cd  در منوی کنار مدیا پلیر

( Menu bar )

2- انتخاب فایلهای  مورد نظر شما با تیک   زدن کنار آنها  - ( فایلهایی که میخواهید از Audio   سی دی به

فرمت MP3  تبدیل  شوند )

3- انتخاب گزینه Copy Music  که در قسمت بالای Caption  مدیا پلیر قرار دارد. ( آیکون دایره ای قرمز رنگ )

4- انتخاب گزینه های  2 و 3 به ترتیب از بالا ، سپس Next  کنید و در قسمت پایین صفحه بعد میتونید فرمت

خروجی( تنظیم کیفیت فایل های CD ) که به نظر من بهتره  که اونو روی (  96 Kbps ) قرار بدید  و روی

گزینه Finish کلیک کنید تا کار کپی و تبدیل به فرمت MP3 شروع بشه.

نکته : محل ذخیره فایل ها بطور پیش فرض در  ( My Documents \ My music  )  شما  می باشد که اگه

خواستید میتونید قبل از زدن گزینه Finish اونو تغییر بدید

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال گرفتن عکس از دسکتاپ 
برای این کار فقط کافی است کلید Print Screen (که بر روی کیبرده) رو فشار دهیدتا یک تصویر از Desktop شما گرفته شود.برای اجرا وارد برنامه ی Paint شوید و
کلید ترکیبی ctrl+v یا همون paste را اجرا کنید و عکس را ذخیره کنید.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال ایجاد نیم فاصله 
یکی از مشکلات عمده ای که بسیاری از کابران هنگام تایپ فارسی با آن روبرو هستند،ایجاد نیم فاصله بین حروف حروف یا کلمات است(نیم فاصله،نصف فاصله ای است که توسط دکمه spcae وارد می کنید و به منظور نزدیکی بیشتر حروف در موارد خاص استفاده می شود).
بسیاری از کابران برای حل این مشکل از نرم افزار های اصلاح صفحه کلید استفاده می کنند.اما راه بسیار ساده تری نیز توسط خود Microsoft Word و تنها با بهره گیری از یک کلید ترکیبی وجود دارد.
برای این کار کافیست هنگامی که متن فارسی را تایپ می کنید کلید های ترکیبی ctrl+shift+4 را هم زمان فشار دهید.خواهید دید که یک نیم فاصله ایجاد شده است و می توانید ادامه تایپ را انجام دهید.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال دانلود از Youtube 
مطمئنم که تا حالا اسم سایت youtube رو شنیدین. سایتی که پر از فیلم ها و ویدئوها از یک ثانیه تا یک ساعت شایدم بیشتر!  ... و هر کسی از هر جایی میتونه فیلمی که با دوربین یا موبایل گرفته رو در اون قرار بده تا همه جهانیان! ببینن. البته وقتی فیلمی رو در یوتیوب میگذارید باید اینو در نظر داشته باشین که هر کسی ممکنه این فیلم رو ببینه!...اما ویژگی این سایت اینه که نمیتونید اون فیلمها رو دانلود کنید و باید با اینترنت پرسرعت بصورت آنلایـــــــــــــن تماشا کنید که خیلی ها ندارند. حتما تا بحال با خودتان آرزو کرده اید که: کاش بتوان فیلمهای یوتیوب را دانلود کرد ... آرزوی شما برآورده شد... و در این جا میخواهم روش دانلود کم حجم و مستقیم فيلم با قابلیت پیگیری مجدد (Resume) و با پسوندهاي متنوع از سایت Youtube را به کمک متن و عکس و رسم و فیلم! براتون قرار بدم.

مراحل کار رو بصورت زیر انجام بدید:
1- وارد سایت Youtube شده و کلمه ای مانند iran یا هزاران کلمه ای که خودتون بلدید رو ســــــرچ کنید.
2- وقتی نتایج جستجو مشخص شد روی یکی از ویدئوها کلیک راست کنید و Copy Shortcut رو بزنید.
3- وارد سایت   http://mediaconverter.orgشوید، توجه: ادامه این آموزش را با دانلود  فایل زیر فرا بگیرید!
۳-آموزش بصورت عکس متحرک (Gif)
http://mrsaid.persiangig.com/image/Folder1/youtube.gif
درسته این مطلبو شما سریع خوندین و یاد گرفتین ولی من در دهها سایت که کارهای مشابه اینو انجام میدادند اینکار رو کردم و بهترین مورد رو برای شما انتخاب کردم و آموزش دادم. حالا از امروز هی سرچ کنین ...هی دانلود ....خب حالا چی سرچ کنم...!!
لذت ببرید...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال چگونه می توان واردویندوزXPشدکه نام کاربرآنAdministratorمیباشدو کلمه عبورآنرافراموش کرد 
ابتدا سی دی ویندوز را داخل CD-Rom  بگذارید و رایانه خود را restart کنید تا مراحل نصب آغاز شود سپس اولین گزینه ای که از شما پرسیده می شود این است که آیا می خواهید به Recovery Consol دسترسی پیدا کنید یا مراحل نصب را ادامه بدهید.
با زدن کلید Enter وارد مرحله بعد خواهید شد.کلید F8 را بزنید تا به مرحله ی بعدی بروید.حال کلید R را بزنید تا ویندوز به تعمیر خود بپردازد.بعد از کپی کردن فایل ها رایانه Restart می شود و وارد حالت گرافیکی نصب می شود.
در این جا می توانید با زدن کلید F10+Shift به صفحه Command Prompt دسترسی پیدا کنید.می توانید با وارد کردن فرمان control userpasswords2 به تمامی کاربران دسترسی داشته باشید و با انتخاب هر کاربر و کلیک روی Reset Password کلمه عبور هر کاربر را حتی بدون دانستن کلمه عبور قدیمی،تغییر دهید.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال تنظیم تعداد ایمیل های قرار گرفته در هر صفحه 
با استفاده از این روش می توانید تعداد ایمیل های وارد شده در هر صفحه را تنظیم کنید که در هر صفحه Inbox جای بگیرد.
برای این کار پس از رفتن به صفحه Option به قسمت General Preferences وارد شوید.
حال در قسمت Messages per page یکی از اعداد 10،25،50،100،200 را انتخاب کنید.این اعداد نمایانگر تعداد ایمیل ها در صفحه است.در پایان دکمه Save را بزنید تا اطلاعات ذخیره شود.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال نحوه ی حذف کردن فایل های غیر قابل حذف!! 
این اتفاق حتماً تابحال برای شما پیش آمده است... قصد دارید فایل و یا پوشه ای را حذف کنید ولی با خطاي زیر مواجه میشوید :

! Cannot remove folder temp It is being used by another person or program

اگر شما مطمئن هستید که بر خلاف ادعای این پنجره فایل و یا پوشه مورد نظر شما در حال استفاده نیست میتوانید در اینگونه مواقع برای رهایی از این مشکل بجای راه اندازی مجدد سیستم از روش زیر استفاده کنید:

1-  تمام برنامه های باز خود را ببندید
2-  Command Prompt را باز کنید
3- Task Manager را با Right-Click کردن بر روی Taskbar و انتخاب گزینه Task Manager و يا فشردن ترکیب Ctrl-Shift-Esc باز کنید.
4-  به برگه Processes برويد، Explorer.exe  را انتخاب کنید و دکمه End Process را بزنيد .
5-  بدون اینکه Task Manager را ببندید به پنجره Command Prompt برويد
6-  در خط فرمان فایل مورد نظرتان را با دستور Del حذف کنید
7-  دوباره به Task Manager رجوع کنید در برگه Applications دکمه New Task را بزنيد و Explorer.exe را اجرا کنید .

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال درج آدرس وب سايت يا وبلاگ در جستجوگر Google 
از طريق آدرس زير مي توانيد وب سايت يا وبلاگ خود را به Google معرفي نمائيد:

http://www.google.com/intl/fa/add_url.html

پاسخ به يك موضوع صفحه 3 از 4
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي