برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1
اخبار جدید پروژه 3me
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال اخبار جدید پروژه 3me 
سلام ،

قبل از هر چیز دوباره مصیبت وارده رو به خانم آزاد تسلیت عرض می کنم ، و از این پس ، آرزوی بهترین و شادترین لحظات رو براشون دارم .

اما می رسیم به اخبار جدید در مورد پروژه 3me :

1- بر اساس جلسه ای در نمایشگاه بین المللی ، قرار بر آن شد تا طراحی 3 صفحه اصلی سایت ( صفحه اصلی سایت ( Index ) ، صفحه اصلی آزمون آنلاین و صفحه اصلی بخش اخبار IT و فناوری روز ) ، تا حداکثر 25 مرداد انجام شود شدند .

2- بخش اخبار IT و فناوری روز ، در تاریخ 1 شهریور 1386 به سردبیر این بخش ( احسان سرادار ) ، تحویل داده خواهد شد .

3- در مورد افرادی که هرگونه مهارتی در زمینه طراحی و سایت دارند ، حتما این موضوع رو با من در میون بگذارند .

4- طبق قرار قبلی ، قرار است در مهر ماه 86 ، بخش آزمون آنلاین سایت 3me ، به طور رسمی کار خود را آغاز کند . لذا از شما دوستان گرامی تقاضا دارم ، هر گونه نقص ، ضعف یا انتقادی در این آزمون دیدید ، اطلاع بدید . از همکاری شما ممنونم . آدرس آزمون آنلاین www.3meOnline.com/itt است .

با تشکر
امیدوار

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
جناب امیدوار از لطف و همدردی شما متشکرم.
در صورتی که صلاح بدونید من برای ارائه هر نوع همکاری در زمینه طراحی سایت آماده هستم.
هر زمان امر بفرمایید کار رو شروع میکنم.

سرگذشت دل من
زندگی نامه یک انسان است
که لبش دوخته اند
زنده اش سوخته اند
و به دارش زده اند
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1