برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1
انتخاب Domain
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال انتخاب Domain 
دومینی که به احتمال زیاد برای سایت 3me در نظر گرفته می شود ، 3me.ir خواهد بود . اما ، با این وجود ، احتمال دارد یک دومین دیگر نیز برای این سایت ثبت شود ( فرضا شاید 3me.ir ثبت شده باشد ) . پیشنهاد خود را در مورد یک Domain مناسب برای این سایت در این قسمت ارائه کنید ، تا از بین آن ها یکی انتخاب شده و در روزهای اینده ثبت شود .

به نظر شما ، یک Domain مناسب برای سایت 3me چیست ؟

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
امیدوارم همه در این زمینه نظر بدن .........
خوب با توجه به طراحی سایت itu.ir چطوره؟؟؟(u=university)

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
به نظر من 3me  مي تونه بهترين گزينه باشه چون هم كوتاه و هم تايپش وقت كمي مي گيره و هم با معني و از طرفي سبب بر انگيختن حس كنجكاوي در كاربراني كه براي اولين بار با اين اسم رو به رو مي شنون مي شه.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
فكر مي كنم  3thMe.com  هم بد نباشه .... چون com. رايج تره

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
شاید بهترین گزینه Domain ( حتی بهتر از 3me.ir ) ، دومین 3me.com باشد . این دومین هم اکنون به فروش گذاشته شده است ، و قیمت آن حدودا 80 دلار در نظر گرفته شده است . نظر شما در مورد خرید این دومین و ریسک روی هزینه این دومین چیست ؟ آیا این یک کار منطقی است ؟ آیا این کار در آینده پروژه تاثیری خواهد گذاشت ؟
اگر با خرید این دومین موافقید ، به نظر شما هزینه آن چگونه تامین شود ؟

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
البته چون این پروژه با همان نام 3me  شروع و شناخته شده است، همان نام 3me.ir
یا 3me.com بسیار مناسب است. اما نام های دیگر پیشنهادی با یکی از دو پسوند ir یا
com می تواند به صورت زیر باشد:
3rd (فکر می کنم منظور آقای اثنی عشری هم این بوده)
itin3me
itfor3me
it43me
it4it
itstudents

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من معمولا تو این فروم پست نمی زنم اما این مساله جالب بود. دامین 3 حرفی دات کام رو 80 دلار نمیدن قیمتش بالای 2000 دلار هست من نمی دونم این قیمت رو کجا دیدین اما اگه بفروشه من می تونم با پی پال یا کارت اعتباری بخرمش از طرف ضمن اینکه خودم فکر می کنم  ir. برای کار شما مناسب تره تا دات کام.  Smile

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1