برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 2
برو به صفحه 1, 2  بعدي
تيم اخبار IT و فناوري روز
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال تيم اخبار IT و فناوري روز 
با توجه به راه اندازي بخش پروژه 3me در سايت كه با هدف اطلاع رساني و رفع ابهامات در مورد اين پروژه صورت گرفت از كليه تيم ها خواهشمندم تا تمامي برنامه ها و اهداف خود را بيان نمايند.در اولين گام تيم اخبار IT و فناوري روز برنامه ها و اهداف خود را به شرح زير بيان  و از كليه عزيزان خواهشمند است تا نظرات و پيشنهادات خود را در جهت هرچه بهتر شدن اين تيم بيان نمايند.
به طور كلي فعاليت هاي اين تيم در چند بخش كلي دسته بندي گرديد و اعضا محدوده وظايف و مسئوليت هاي خود را مشخص كردند.اين بخش ها عبارت اند از:

E-Learning
به طور كلي اين بخش 4 هدف اصلي را دنبال مي كند.
الف- جمع آوري و ارئه مقالات و كتب الكترونيكي : اعضاي فعال در اين بخش با جمع آوري مقالات و  e-book هاي مفيد و مرتبط باIT نه تنها اطلاعات خود را در زمينه هاي مختلف IT افزايش مي دهند بلكه بعد از مدتي سايت از يك كتابخانه الكترونيكي جامع بهرمند خواهد شد.
ب-آموزش نرم افزار هاي مفيد و كاربردي : اعضا به بهانه فعاليت در اين بخش در دراز مدت ضمن يادگيري و تسلط بر نرم افزار هاي مختلف تجربيات و دانسته هاي خود را در اختيار عموم قرار مي دهند.
ج- معرفي لينك هاي مفيد : با جمع آوري لينك هاي مفيد و طبقه بندي آنها سايت بعد از مدتي به عنوان يك منبع لينك كامل در زمينه هاي مختلف شناخته خواهد شد علاوه بر اين سايت ها و وبلاگ هايي كه متقاضي قرار گرفتن لينك خود در سايت هستند با قرار دادن لينك سايت 3me در سايت يا وبلاگ خود سبب افزايش ranking و شهرت سايت مي گردند.
د-معرفي مدارك بين المللي مرتبط با  IT و معرفي دانشگاهاي مجازي از ديگر اهداف اين بخش محسوب مي گردد.

بخش سخت افزار
در اين قسمت ضمن معرفي و نقد قطعات مختلف سخت افزار و ارائه آخرين قيمت ها زمينه مشاوره كاربر در مورد خريد سخت افزار فراهم خواهد گرديد.

بخش اخبار IT
هدف اصلي اين بخش ارائه جديدترين خبرها در زمينه   IT است. با توجه به حجم بالاي كار در اين بخش از تمامي اعضا خواسته شد تا با فعاليت در اين قسمت امكان پوشش كامل خبري را فراهم نمايد.

برنامه نويسي
به طور كلي اين بخش با دو هدف اصلي كار خود را دنبال مي كند
الف-آموزش برنامه نويسي در سطح مبتدي و ارائه تمرين ها و مثال هاي مرتبط جهت افزايش تسلط كابر و تكميل آموزش
ب-آموزش برنامه نويسي در سطح حرفه اي با ارائه و نقد سوالات  acm, ارائه پروژه هاي open  sourceو معرفي نكات و ترفند هاي جالب در برنامه نويسي.همچنين در اين قسمت با بر گزاري مسابقات online برنامه نويسي قصد داريم خلاء اين چنين مسابقاتي را در بين سايت هاي فارسي پوشش دهيم.

بي صبرانه مشتاق دريافت پيشنهادات و انتفادات شما هستيم

احسان سرادار ترشيزي                            

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
تیم « اخبار IT و فناوری روز » تا به امروز ، دارای 17 عضو ( اعضای اولیه ) می باشد که اسامی آن ها به شرح زیر است ،

زهرا راغب
فاطمه بهبودی ( روابط عمومی تیم )
مینا متمنی
آسیه حیدری
سانار عادل علیپور ( معاون سردبیر تیم )
ثنا میرشاهی
فرزانه سنگچولی مقدم
علی اکبر حاجی زاده
احسان سرادار ترشیزی ( سردبیر تیم )
سروش افضل زاده
فاطمه نیک نژاد
ندا کلانتری
سمیه فاطمی نسب
تکتم خیر زاده
سمیرا شبیری
صفورا رزمی

برای پیوستن به / حذف از این گروه محتوایی با سردبیر تیم در تماس باشید .

امیدوار

اين نامه توسط امیدوار در جمعه May 18, 2007 1:39 am ويرايش شده است.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
اگه برنامه نویسی اش فقط اینجاس , منم هستم.

البته اگه یه فکری هم برای آزمایشگاه بردارین خیلی خوبه. برداشتین؟

محمـــــــــــــــــــــدرضا . اگر گه گاهی سراغتون افتاد , خوشحال میشم : http://360.yahoo.com/molla652003

سوابق کاریه من :

معاد
روزی یک حدیث
ACM_sharif
طراحی الگوریتم
در اعماق بی کران
Art Of Programming
عکس های بچه ها
نماز
معرفی سایت های مفید
شعر های دوران مهدکودک
موفقیت
موسیقی

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نقل قول:

البته اگه یه فکری هم برای آزمایشگاه بردارین خیلی خوبه. برداشتین؟

فكر مي كنم آقاي بهزاد پيگير كار آزمايشگاه بودند.اما برگزاري مسابقات به صورت اينترنتي خواهد بود مثلا در هر مسابقه 8 يا 9 سوال مطرح و زمان مشخصي براي ارسال پاسخ ها در نظر گرفته خواهد شد.با اين كار سايت مي تواند مورد استفاده دانشجويان ديگر دانشگاه ها هم قرار گيرد كه البته نيازمند گذشت زمان براي كسب اعتبار در زمينه برگزاري مسابقات خواهد بود.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال چند سوال 
آقای سرادار ترشیزی ،
چند سوال

1- اعضای تیم شما ، چگونه می توانند با شما در ارتباط باشند ؟
2- اعضای تیم ، از کجا باید بدانند چه کاری باید انجام بدهند ؟
3- دانشجویانی که بخواهند هم اکنون به عضویت گروه شما درآیند ، باید چه کار کنند ؟

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
1-كليه اعضا مي توانند از طريق پست الكترونيكي به نشاني ehsanst2@gmail.com با من در ارتباط باشند.

2-به طور كلي تمام اعضاي تيم  در طي جلسه برگزار شده با وظايف خود آشنا شدند اما در صورت وجود هر گونه ابهام و يا مشكل در مورد مسئوليت هاي خود مي توانند از طريق ايميل و يا به صورت حضوري مشكلات خود را مطرح كنند.

3-دانشجويان مي توانند تمايل خود را براي عضويت در اين تيم با من از طريق ايميل و يا حضوري مطرح و وظايف آنها متعاقبا اعلام خواهد شد.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
این گروه 16 نفره رو تبریک می گم ، بالاخره کم کم بچه ها تازه متوجه شدن که باید گروهی کار کنند .

آقای سرادار ترشیزی ما در مجله پیام فناوران به همچین گروه خبری قوی نیاز داریم که البته من خیلی می تونم کمکشون کنم (  

که در مورد این که چطور میتونم کمک کنم در صورت توافق صحبت می کنیم ) اگر گروهتون تصمیم به همکاری و کمک در مجله رو

داشت خوشحال می شم . منتظر خبرتون هستم

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
به نظرمن پيام فناوران و 3me اهداف يكساني را دنبال مي كنند اما در قالبي متفاوت و همكاري متقابل اين دو راه را براي رسيدن به اين اهداف آسان تر مي كند.
مطمئنا هر كدام نقاط ضعف و قوت خاص  خود را دارند. بايد ديد كه اين همكاري ها چگونه مي تواند اين نقاط ضعف را بر طرف سازد.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
مشخص نکردید که گروه حاضر به همکاری هست یا نه

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نقل قول:
البته من خیلی می تونم کمکشون کن

بستگي داره كه شما چقدر بتونين با ما همكاري كنين

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
آقای سرادار و آقای محمدی ، مگر این مجله به نام دانشجویان IT نیست ، پس گروه نداره ، همه باید کمک کنند .
امیدوارم که در آینده همه  برای این مجله مقاله بدهند .

برو به صفحه 1, 2  بعدي