برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1
فاز اول انجام شد ... آزمون آنلاین ITT
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال فاز اول انجام شد ... آزمون آنلاین ITT 
سلام ،

همونطور که عده ای از دوستان اطلاع دارند ، فاز اول پروژه 3me یعنی آزمون آنلاین ITT ، به صورت آزمایشی ایجاد شده و
آماده ارائه سرویس است . آدرس این بخش از سایت 3me ، در زیر آورده شده است :

http://www.3meonline.com/itt

شما می تونید با عضویت در این آزمون ، به صورت آزمایشی آزمون آپلود شده را روی سایت را ببینید و پاسخ های خود را ساب میت کنید ،
هم چنین می توانید ، پس از آزمون نتایج آزمون و نیز رتبه خود را میان سایر اعضا مشاهده کنید .

تذکر 1 : آزمون آنلاین ITT به صورت آزمایشی ( Beta ) ، شروع به کار کرده است . به این معنی که این سایت هنوز در زمینه طراحی ، به سطح مقبول و استاندارد خود نرسیده است .

تذکر 2 : فاز دوم پروژه 3me ، بخش اخبار IT و فناوری روز ( 3me IT News ) است که در پست بعدی توضیحات بیشتری در مورد آن خواهیم داد .

با تشکر
امیدوار

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با تشكر از زحمات آقاي اميدوار و دوستان ديگر
من به صورت آزمايشي در آزمون شركت كردم كه آزمون و اعلام نتايج به خوبي
انجام شد. تنها اشكال كه خيلي هم مهم است،‌ اين است كه به نظر
من اصلا آزمون، آزمون آي تي نبود. هيچ يك از 5 سوالي كه به آنها جواب دادم
سوال آي تي نبود. من براي چندمين بار تاكيد مي كنم كه تلقي رشته "مهندسي فناوري
اطلاعات" به عنوان شاخه اي از مديريت اشتباه بزرگي است و تبعات بدي دارد.
البته ممكن است در نسخه بتاي آزمون به دليل آماده نبودن سوالات مناسب تر،
اين سوالات قرار گرفته است يا اين كه فقط چند سوال اول اتفاقا به اين شكل
بوده است.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلام
به نظر من عالی بود
موفق باشین

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
خیلی خوب بود!
ممنون

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با سلام ،

با تشکر از تمام دوستان ، به خاطر پشتیبانی عملی و معنوی خودشون از این پروژه و از فاز اول آن ( اختصاصا ) ، آزمون آنلاین ITT . بالاخص تشکر می کنم از جناب آقای شاکری که صمیمانه برای این پروژه وقت می گذارند و اشکالات کار را متذکر می شوند . در مورد سوالات باید گفت که ،

1- این سوالات ، تنها برای تست و دیباگ کردن سایت ، آپلود شده و ارزش دیگری ندارد .

2- شب قبل از امتحان مبانی مدیریت ( 6 تیر 1386 ) ، با همکاری جمعی از دوستان تصمیم گرفتیم تا یک آزمون آزمایشی مدیریت به صورت تستی در سایت آزمون آنلاین ITT برگزار کنیم . تا بدین شکل ، هم یک آمادگی نسبی برای آزمون فردا پیدا کنیم ، و هم اینکه سایت با تعداد زیاد کاربر تست شود . این کار با موفقیت انجام شد . سوالات حاضر ، از آن آزمون مذکور باقی مانده اند .

اشکالات عمده دیگری در سایت وجود دارد . از جمله مهم ترین آن ها ، بحث طراحی است که در حقیقت سایت هم اکنون عریان و بدون طراحی استاتیک بوده و فقط حاصل کد ( طراحی داینامیک ) است . اشکالات جزئی دیگری نیز چون سیستم کاربران آنلاین و ... وجود دارد که به امید خدا ، با همکاری و پشتیبانی دوستان به زودی رفع می گردد .

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال طراحی استاتیک 
در مورد طراحی استاتیک سایت ،

1- نظر خود را در این مورد ابراز کنید . چگونه باشد ؟ با چه رنگ بندی ؟ شامل چه بخش هایی باشد ؟ تمام صفحه باشد ؟ متحرک باشد یا ایستا ؟ و ...

2- آیا شما می توانید در طراحی استاتیک به 3me کمک کنید ؟ چگونه ؟

با تشکر

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با تشكر از آقاي اميدوار و ديگر دوستان
همان طور كه هم مسوولان itmashhad.com و هم مسوولان پروژه 3me تا كنون نشان
داده اند، اين دو هميشه بايد مكمل و تاييد كننده هم باشند.
اميدوارم كه پروژه 3me هم مانند itmashhad روزبروز موفق تر شود.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نظر شخصی من :
لطفا ساختار سایت رو پیجیده نکنید خیلی
علاوه بر مطالب تخصصی , یک قسمت هم اختصاص بدین به مطالبی که برای دانشجوی ترم یک مناسب باشه
فکر کنم اگه یک قسمت هم بذارید فقط برای معرفی خیلی لازم باشه ( معرفی دانشگاه ها , اساتید ایرانی و غیر ایرانی , مسابقات و همایش های مربوط به آی تی در خارج و داخل ایران , نرم افزار ها و سخت افزار ها  , شرکت های معتبر , برنامه های مربوط به آی تی جهانی از سوی سازمانهای بین المللی و ... )
سایت داینامیک کارا تر خواهد بود
حتما یک قسمت برای مقاله ها و اسلاید های دانشجو های خودمون بذارید ( اگر امکانش هست  )
اگر یک قسمت برای جزوه های درسی هم بذارید خیلی خوب می شه !
بعد اینکه منظور از تمام صفحه بودن یعنی چی ؟
----------------
امیدوارم موفق باشید
---------------------------------------

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلام بهروز جان خسته نباشی
نگاه کن من یه چیز می دونم رو صفحه اول سایت خیلی مانور بده برا طراحی اون ،
چون خیلی مهم است خیلی سایت ها بودن که طراحی صفحه اول اینقدر تو ذوق می زده که دیگه به بقیه صفحات اون کسی سر نمی زنه
بعد سایت رو اگر می تونی حتما استاتیک طراحی کن همانطورم که خودتم خواستی رو طراحی استاتیک بچه ها کمک کنن
بهتر که از تصاویر متحرک ، فلش و از اینجو چیزا در صفحه اول استفاده کنی
طراحی ضفحه اول رو حتما جدی بگیر
موفق باشی