برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1
به انجمن گرافیک خوش آمدید...
نويسنده پيغام
پاسخ بصورت نقل قول
ارسال به انجمن گرافیک خوش آمدید... 
با سلام خدمت دوستان عزیز به خصوص علاقمندان به مبحث زیبا وجذاب گرافیک رایانه ای
برای من جایی بسی خوشحالی دارد که شاهد گشایش این انجمن هستیم
مطمئنا" وجود چنین انجمنی با این عنوان تخصصی در بین انجمن های سایت یک نیاز جدی بود که با لطف جناب کهندل مرتفع شد
همانطور که شما عزیزان می دانید مبحث گرافیک رایانه جزء جدایی ناپذیر علم کامپیوتر  بوده و هست
( هر چند در گذشته نیز جلوه های زیبایی را از آن دیده ایم ) .
همانطور که رایانه ها روزبه روز رشد و ارتقا می یابند همگام با آن علم گرافیک از دروازه های پیشرفت و تکامل یک پس از دیگری عبور می کند و شاهد آن هستیم که روزی نیست که محصول جدیدی که زاده علم رایانه و گرافیک است پا به عرصه جهانی نگذارد و موجب مسرت و گاهی شگفتی مردم عصر جدید نشود.
در هر صورت امیدوارم بتوانیم با رعایت چند نکته کوچک به عنوان شرایط مشترک (و نه قوانین!  Razz  ) انجمن فعال و مفیدی داشته باشیم

1- از دوستان خواهش میکنم از ایجاد تاپیک هایی با عناوین و موضوعات مشابه جدا" خود داری کنید

2-با توجه به اینکه کار گرافیکی عموما" از حجم زیادی برخوردار هست اگر تصویری به پست اضافه میکنید حدالامکان حجم اون رو کم کنید تا همه دوستان بتونن به راحتی صفحات رو ببینند سایز کارها هم نهایتا"  768 * 1024  

3-قصد داریم مباحث آموزشی رو به دو دسته مقدماتی و پیشرفته تقسیم بندی کنیم تا دوستان در پیدا کردن مطالب مورد نظرشون زیاد سر در گم نشوند پس اگر پستی میگذارید حتما" اون رو به در  یکی از این دو سطح بگنجونید

4-البته این مورد یک درخواسته:  با توجه به تنوع در کارهای گرافیکی  لطفا با ما همکاری کنید تا انجمن زیبایی داشته باشیم

از همه شما متشکرم

سرگذشت دل من
زندگی نامه یک انسان است
که لبش دوخته اند
زنده اش سوخته اند
و به دارش زده اند
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1