برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

اين انجمن قفل شده است شما نمي توانيد نامه جديدي ارسالي كنيد يا به نامه اي پاسخ دهيد و يا اينكه آنها را ويرايش كنيد. صفحه 3 از 3
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3
آزمون محك با چهره ايي جديد!
نظر شما در مورد شيوه جديد آزمون محك چيست؟

با برگزاري آزمون محك بصورت مشترك با گروه كامپيوتر موافق هستم. 26% 26% ( 9 )
مايل هستم آزمون محك فقط مخصوص گروه IT باشد. 64% 64% ( 22 )
كلا با برگزاري صحيح آزمون محك به هر شيوه ايي موافق هستم (ممتنع). 8% 8% ( 3 )

مجموع آراء : 34
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
آقاي نارجيلي عزيز جامع و كامل گفتيد و فكر نكنم حرفي جا گذاشته باشيد.
دوست عزيز روند مسابقه زياد تغيير نكرده مي شود گفت حالت هاي بسياري از گذشته را در خود همچنان محفوظ دارد. قصد از اين تغييرات نه تؤهين و نه بي احترامي به شما عزيزان و هم رشته هاي عزيز بود. بلكه مقصود كمي بهينه و منسجم كردن محك بود ولا غير. هدف دوستان و مسولان جديد علاوه بر اينكه سنجش و بالا بردن كيفيت دانشي و علمي دانشجويان مي باشد قصد دارند عزيزان را با محيطي دوستانه، براي آزمون كارشناسي ارشد تا جايي كه در حد توانشان است آماده كنند. البته ما قابليت پاسخگويي به خيلي از توانايي هاي دوستان را نداريم چون دوستان خيلي بزرگ و ارجمند هستند.
 اين هزينه ناچيزي هم كه مي بينيد فقط و فقط براي هزينه هاي خود شركت كنندگان است و بس. هزينه هايي شامل:
1- صدور كارت كامپيوتري براي ورود به جلسه
2- چاپ برگه جواب نامه هاي كامپيوتري براي تصحيح اوراق با كامپيوتر
3- چاپ كارنامه نتايج
4- چاپ پاسخنامه (جواب سوالات) كه بصورت كاملا تشريحي كه بعد از امتحان به شركت كنندگان داده مي شود
4- و برخي هزينه هاي ديگر كه به صلاح ديد مسولانش در زمان مناسب اعلام مي شود.

به گفته آقاي ملايي اين گونه برخورد نكنيد كه ترد شديد و كسي به شماها محل نمي گذارد كه شرط بي انصافي مي باشد البته حق به شما عزيزان ميدم كه اين طور تصور كنيد. Sad
 Arrow بنده حقير فعلا نقشي جز سخنگوي  بسيج و هسته علمي ندارم(يا چيزي توي همين مايه ها) تا ببينيم كه در بعد ما را مي پسندند؟ Confused

جناب مهندس ملايي چه كسي به شما گفته كه قرار است مسابقه بين كارداني ها و IT باشد؟؟؟! Exclamation
بايد خدمتون عرض كنم به لطف و حمد خداوند قرار است بين گروه كارشناسي IT و كارشناسي كامپيوتر (كه به احتمال زياد فقط نرم افزار) است برگذار شود.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
آقای مولایی فکر می کنم فقط جای آشغال تو سطل آشغاله ولاغیر.

آقای خانیکی فکر نمی کنم محل نذاشتن و ترد شدن مساله مهمی باشه که شما بهش اشاره کردین و تقریبا مساله بی ربطی به این جریان هست.
در ضمن کسی هم با بهینه و منسجم کردن محک مشکلی نداره.
شاید توقع من زیاده که انتظار داشتم حداقل از کمترین  تصمیمات این امر با خبر باشم و از طریق فورام مطلع نشم.
خوبه که حداقل آقای بهزاد منظور من رو فهمیدن.

موفق باشین.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نساج نوشته:
آقای مولایی فکر می کنم فقط جای آشغال تو سطل آشغاله ولاغیر.

آقای خانیکی فکر نمی کنم محل نذاشتن و ترد شدن مساله مهمی باشه که شما بهش اشاره کردین و تقریبا مساله بی ربطی به این جریان هست.
در ضمن کسی هم با بهینه و منسجم کردن محک مشکلی نداره.
شاید توقع من زیاده که انتظار داشتم حداقل از کمترین  تصمیمات این امر با خبر باشم و از طریق فورام مطلع نشم.
خوبه که حداقل آقای بهزاد منظور من رو فهمیدن.

موفق باشین.

بگذاريد خيال همه راحت بشه!
بنده حقير رو به عنوان مسوول علمي-پژوهشي بسيج منصوب كردند قبول دارم افراد خيلي مناسب تر و شايسته تر هستند كه مي تونست حق هر كدام از آن ها باشه.
من قصد بي احترامي و بي ارزش كردن زحمات هيچ يك از دوستان و بچه هاي عزيز رو ندارم. و اعلام ميكنم نه تنها موافقان، بلكه از مخالفان خودم يا طرح هاي اعلام شده از سوي هسته علمي يا بسيج استقبال ميكنم.
چون هر عملي كه بخواهد اينجا انجام بشه، فقط و فقط با حمايت و ظرافت سنجي همگي دانشجويان IT ميتونه به عمل تبديل بشه تا ثمر بخش باشه

از تمامي دوستان كه من باعث رنجششون شدم با صراحت تمام عذر ميخواهم، اما فعلا بخاطر برخي مسائل كه شايد در آينده گفته شود راهي جز اين براي من مهيا نبود.

كلا قرار بر اين شده  كه تمامي فعاليت هاي آزمون محك به هسته علمي IT واگذار شود. كه اطمينان دارم مسوولان عزيز هسته با شايستگي خود به مديريت صحيح و بايسته آن مي پردازند و در زمان معين تمامي اطلاعات مربوطه و لازم را در اختيار همگي ما قرار مي دهند.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلام بر همگي دوستان...
طبق جلسه ايي كه دوشنبه 15 بهمن 1386ميان مسوولين و دستندكاران مربوط به محك برگزار شد همگي دوستان با برپايي محك به صورت آزمايشي با شيوه ي جديد موافقت كردند.
اگر خداوند متعال ياري دهد يك سري خرد كاري هاي ديگر باقي است تا با همت و تلاش همه دوستان دست بكار بشويم و كليد شروع را بزنيم.
بنابراين از همه دوستان و دانشجويان همه ورودي ها چه در امر برگزاري و چه شركت در خود آزمون طلب ياري ميكنم.

Arrow به زودي اطلاعيه و نكات تكميلي در اين خصوص اعلام ميشود.

با ارزوي كاميابي همه

برو به صفحه قبلي  1, 2, 3