برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 4 از 4
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4
قابل توجه تمامی اعضاء ( قوانین انجمن بحث آزاد )
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با سلام

هیچ وقت نمی خواستم خودم را وارد این جور جریانات کنم اما دیدم این بخش هم داره مثل بخشهای دیگه مثل "در عجبم"و ........  به توهین کشیده میشه
گفتم یک مطلب بزنم
اقای نیرومند و مولایی عزیز از این که بخواهید عقاید خود را به بقیه نشان دهید چه سودی میبرید
جز این ات که باعث سوء برداشت سوء تفاهم و در آخر دلخوری و بعد از آن توهین و بعد ..........
در مورد سیاست و دین هر کدوم چقدر می دونید ؟
شما ها با این اطلاعات کمی که دارید برداشت هایی میکنید که واقعا خنده داره ("این را مصداق توهین نگیرید!!!")
من تو یک جلسه سخنرانی دکتر سروش که بودم ایشان با آنهمه اطلاعات شان در ابتدای سخنرانی گفتند
"مطالبی که میگویم همه بر اساس دلیل و سند است اما همه آنها برداشت های من از آن سند ها است میتواند کملا نقیض با آنچه که من میپندارم باشد
لذا قبل از قبول آنها خود نیز به آنها مراجعه بعد  از صحبت های من برداشت کنید "
درست است که به غیر از معصومین تمامی انسانها جایز خطا هستند اما این دلیل نمیشود که ما همیشه اشتباه کنیم و آن را گردن جایز الخطا بودنمون بزاریم

لذا خواهشمندم از کسانی که قصد مطلب گذاشتن در این جور مسائل را دارند ابتدا سند آن و سپس برداشت خود را بگویند و چون برداشت های هر شخص برای خودش محترم است کمتر باعث میشود که به جنجال و خدایی نکرده توهین و بعد ..... برسد

با آرزوی سر افرازی روز افزونتون  Wink

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نقل قول:
ما تاپیک ها را دودسته کنیم 1 ایستا 2- پویا

به نظر جالب مياد!  Very Happy
نقل قول:
یه انتخابات مجازی داشته باشیم یسری کاندید بشن تو چند تا تاپیک خودشون برنامه هاشون را معرفی کنن و با رای اعضا انتخاب بشن اونم اعضایی که نام کاربری مطابق با فامیلشون دارن باید رای بدن

فكر نميكنم كار خوبي باشه!  Twisted Evil
در كل اگه همگي جنبه داشته باشند و قبل از گذاشتن مطلب به وجدان خودشون مراجعه كنند ، نياز به قوانين سفت و سخت نيست!  Cool

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلام
 درسته که اگه یکم جنبه باشه خیلی چیزا حل میشه ولی بعضی از مطالب حتی با داشتن جنبه قابل تحمل نیستند.
(می خوای چیزی بگی میترسی بهت توهین کنن نگی هم که خلاف عقایدت عمل کردی) در خیلی از مواقع بچه ها ترجیح میدن بهشون توهین نشه تا ... Mad
به نظرمن قانون میتونه جلو خیلی از توهین ها را بگیره({قصد توهین به کسی را ندارم} ولی اگه قانون موثر بود. زمان شاه همه سر لخت بیرون می اومدن الان همه با چادر, با گذاشتن قانون تو این انجمن فقط دلخوری بیشتر میشه)

من پیشنهاد می کنم هرکی می خواد با یه موضوع مخالفت کنه لازم نیست مستقیم به طرف مقابلش بگه و اونو جلو همه ضایع کنه میتونه یه مطلب یا عکس با عقیده واعتقاد خودش بذاره که میدونه درسته.
اینطوری نه به کسی بر میخوره و تازه برای کسانی مثل من (که بیننده هستن) نتجه گیری راحت تر و قابل فهم تر میشه. Very Happy

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 4 از 4
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4