برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1
ویندوز جدید Microsoft Windows Server 2008 را حتماً نصب کنید !
نويسنده پيغام
پاسخ بصورت نقل قول
ارسال ویندوز جدید Microsoft Windows Server 2008 را حتماً نصب کنید ! 
شرکت مایکروسافت برای بررسی و تست مشکلات احتمالی و bugهای امنیتی در ویندوز سرور جدیدش ، آن را به طور موقت و رایگان با نام Microsoft Windows Server Code Name Longhorn در اختیار کاربرانش قرار داده است .

به علاقه مندان و کاربران این نوع ویندوز پیشنهاد می کنم که حتماً نسخه بتای این ویندوز ( با نام RC0 یا RC1 ) را از اینترنت دانلود و نصب کنند و تا زمانی که مایکروسافت امکان activation رایگان ویندوز سرور 2008 خود را برنداشته است ، آن را active کنند و حداقل برای یک بار از یک ویندوز قانونی و genuine شده خود شرکت مایکروسافت استفاده کنند !  Cool

البته با توجه به اینکه متأسفانه به علت پهنای باند و سرعت بسیار پایین اینترنتی که در اختیار ماست امکان دانلود حجم بسیار بالای ویندوز ( بیش از 1GB  ) غیرممکن است ، می توانید از DVD که در اختیار من است استفاده کنید.

ضمناً برای active کردن باید از سایت مایکروسافت و با داشتن یک آدرس Serial Number ، Hotmail مربوطه را دریافت کنید تا در هنگام نصب آن را وارد کنید.

من شماره سریالی را که از سایت مایکروسافت گرفتم در پایین همین صفحه قرار دادم ، فقط امیدوارم که با استفاده چندین نفر از یک Serial Number ، شرکت مایکروسافت لطف کنند و مثل همیشه ما ایرانیان را یاری کنند و مشکلی در این مرحله بوجود نیاید. Smile

The product key of Windows Server 2008 Enterprise RC1 :
VXHDC-2B4GT-C7K8J-976DD-XGC9H

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1