برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 2 از 2
برو به صفحه قبلي  1, 2
كدام توزيع را انتخاب كنم ؟
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
اينجا رو يك نگاهي بنداز
http://static.scribd.com/docs/c0aa8bghnk2gf.swf?INITIAL_VIEW=width

تو تكنوتاكس هم يكsearch  بزن
فكر كنم حدست درست باشه

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلام
اگر ویندوز xp نصب شده داشته باشیم میتونیم هم زمان لینکس نصب کنیم?
من میخوام از توزیع  zuze استفاده کنم و مودم usb     dsl دارم ایا مشکلی نخواهم داشت?

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
بله ميتونيد
فقط موقع نصب كردن در قسمت بوت لودر بايد  تنظيماتش رو وارد كنيد.
براي لود شدن ويندوز بايد chain loader و سپس درايو ويندوز رو انتخاب كنيد(معمولا  dev/hda1/  اگه ويندوز تو c نصب باشه )
توزيع هاي ديگه اتوماتيك ميشناسن ولي توي زوزه يا سوزي بايد اين تنظيمات رو انجام بديد و يك نام هم بگذاريد.مثلا xp.
لينوكس با مودماي usb  مشكل داره بايد تنظيمات مربوط به مودمتون رو در لينوكس از اينترنت در بياريد
اگه dlink dsl 200 هست كه تو لينوكس نصب نميشه.بستگي داره مودمتون چي باشه.

منبع :
http://www.technotux.com/

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
saeed amandadi نوشته:

لينوكس با مودماي usb  مشكل داره بايد تنظيمات مربوط به مودمتون رو در لينوكس از اينترنت در بياريد
اگه dlink dsl 200 هست كه تو لينوكس نصب نميشه.بستگي داره مودمتون چي باشه.

منبع :
http://www.technotux.com/

سلام

اين جاي انجمن هم حال و هوايي داره كه من خوشم مي ياد توش مثل بقيه جاها OFF Topic  داشته باشم .

عارضم خدمت منور شما كه بنده عادت به فراموشي دارم براي همين يادم رفته دقيق بايد چه كار كنيد ولي تا اونجايي كه يادم ميياد شما بايد اول تا جاي امكان از مودم هايي كه قابليت روترينگ دارند استفاده كنيد ولي  Arrow

چون همه براي وين مودم مي خرند و بعد متوجه ميشند كه لينوكس هم يك سيستم عامل هست  راه حل اول دچار ياس فلسفي ميشه

راه حل دوم هم از يك اشتباه اساسي كه تقريبا 110% دارند سرچشمه ميگيره  Smile   راه حل دوم از اينجا شروع ميشه كه شما فكر ميكنيد مودم شناخته نميشه اما مسئله اينجاست كه اصلا پورت USB بورد اصلي شما شناخته نميشه ( فكر ميكني شوخي ميكنم  Confused  ميتوني فلشتُ يا يك جسم كه از طريق اين درگاه به كامپيوتر وصل ميشه را انتخاب و امتحان كني )

حالا اينجا هرچي فكر كردم راه حل اساسي به ذهنم نيومد ولي چون ديدم درخواست داره بي جواب ميمونه در حد سواد خودم راهنمايي ميكنم .

فكر كنم براي شناخت USB ( به بخشيد كه در بخش نرم افزار هاي متن باز انگليسي ميزنم اگر كسي جايگزين فارسي بلده پيام خصوصي بده لطفا ) بايد دستور :
code:
lsusb

را اجرا كني از اينجا به بعد هم فكر نكنم كار سختي باشه بايد هم به سايت سازنده مودم سر بزني و هم  سايت توزيع خودت .
درضمن اگر نوع مودم خودتُ بدي من اگر يادم باشه ميگم اصلا وقت بزاري يا نه  Wink

بقيش فكر كنم اگر پشت رول باشم  يادم مياد   Wink

ما زنده به آنيــــــــــــم كه آرام نگيريـــم ------------------------موجيم كه آسودگــي ما عدم ماســــت

وَ اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلون قالُوا سَلاما

چند جمله كه من سعي ميكنم در زندگيم ، با آنها زندگي كنم:

1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
11- تلاش دلیل وجود است ، تلاش کن چراکه وجود داری.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
13- اگر با دشمني زياد بجنگي ،‌ بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
14- پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
و...
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 2 از 2
برو به صفحه قبلي  1, 2