برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1
معرفی
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال معرفی 
با سلام.
این پست،مربوط می شود به معرفی خودم به عنوان همکاران جدید آقایان چیت ساز و رضاییان که به پیشنهاد آقای کهندل نوشته شده است:

در ابتدا لازم می دونم نحوه ی آشنایی خودم با این سایت رو بیان کنم.
من ترم اول افتخار داشتم درس مبانی رو با جناب شاکری گذروندم.اون موقع آقای شاکری سر کلاس این سایت رو معرفی کردند و فرمودند که سایتی ست که مربوط به بچه های IT مشهد  هست اما می تونید شما در اون جا عضو بشید و همکاری کنید.
این طور شد که من با این سایت آشنا شدم و هر چند وقت یک بار ، اون چیزی که به نظرم برای همه مفید میومد رو این جا قرار می دادم.
هفته ی پیش با آقای شاکری در مورد این که تمایل دارم که قسمتی از فعالیت های سایت رو بر عهده بگیرم صحبت کردم و پس از راهنمایی های ایشون و موافقت جناب کهندل افتخار این رو دارم از این پس قسمتی از بخش "ترفند" رو بر عهده بگیرم.
باعث افتخار منه که با خوبانی چون شما کار کنم و تمام سعی خودمو می کنم تا مطالب خوب و آموزنده در این قسمت بذارم.این نکته هم عرض کنم که تمام نظرات گرانقدر تونو با جان و دل می پذیرم و خوشحال می شم ، منو راهنمایی کنید.در قسمت آخر نوشته ام به پیشنهاد آقای کهندل به خاطر این که در فنی 1 مشغول به تحصیل هستم و کمتر شما ها رو می بینم خودم رو معرفی کردم تا شما عزیزان با من بیشتر آشنا بشید.  در آخر از آقای شاکری و آقای کهندل به خاطر اعتمادی که به من کردن تشکر می کنم و امیدوارم بتونم جواب اعتماد این عزیزان رو بدم.
شاد و موفق باشید.  

محمد رضا مجلل
 دانشجوی کارشناسی کامپیوتر(نرم افزار)
 ورودی 86
تحصیل در ساختمان فنی 1
فعالیت ها:شرکت در مسابقات ورودی  ACM
آدرس الکترونیکی:mojallal68@yahoo.com

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
موفق باشی

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با درود و عرض سلام خدمت شما دوست عزيز كه تازه به جمع صمصمي ITmashhad‌ وارد شدي

ابتدا ورود شما به اين جامعه ي مجازي كه به دلايل كاري علاوه بر يك جامعه ي مجازي دوستانه ، پل ارتباط دوستانه اي براي نزديكي بيشتر
 تمامي دوستان يك اجتماع دانشجويي ، فرهنگي  نيز هست را به گرمي تبريك ميگويم  و اميدوارم كه هم اكنون كه مسئوليت مديريت يكي از
 بخش هاي اين انجمن را بر عهده گرفتي براي افزايش بار علمي كاربردي تمامي دوستان كه علاوه بر دوستي هاي مجازي
 عموما دوستي هاي گرم رو در رو را با يكديگر تجربه كردند برداريد و ورود شما به عنوان يك عضو فعال و تاثير گذار به راحتي در آينده نزديك و دور در اين فضا احساس شود .

و به نوبه ي خود ورود شما به عنوان يك فرد علاقه مند و پرتلاش به اين جمع را با توجه به پيشينه اي كه از شما دارم به فال نيك ميگيرم و چشم انتظار فعاليت هاي نوگرايانه ، تاثيرگذار و رو به رشد
 شما در اين انجمن همراه با كمك به ديگر دوستان براي رسيدن به اهداف بلند مدت و كوتاه مدت اين فضا هستم .

پيروز ، موفق و سرفراز باشي رضا جان

ما زنده به آنيــــــــــــم كه آرام نگيريـــم ------------------------موجيم كه آسودگــي ما عدم ماســــت

وَ اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلون قالُوا سَلاما

چند جمله كه من سعي ميكنم در زندگيم ، با آنها زندگي كنم:

1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
11- تلاش دلیل وجود است ، تلاش کن چراکه وجود داری.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
13- اگر با دشمني زياد بجنگي ،‌ بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
14- پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
و...
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1