با سلام.
این پست،مربوط می شود به معرفی خودم به عنوان همکاران جدید آقایان چیت ساز و رضاییان که به پیشنهاد آقای کهندل نوشته شده است:
در ابتدا لازم می دونم نحوه ی آشنایی خودم با این سایت رو بیان کنم.
من ترم اول افتخار داشتم درس مبانی رو با جناب شاکری گذروندم.اون موقع آقای شاکری سر کلاس این سایت رو معرفی کردند و فرمودند که سایتی ست که مربوط به بچه های IT مشهد هست اما می تونید شما در اون جا عضو بشید و همکاری کنید.
این طور شد که من با این سایت آشنا شدم و هر چند وقت یک بار ، اون چیزی که به نظرم برای همه مفید میومد رو این جا قرار می دادم.
هفته ی پیش با آقای شاکری در مورد این که تمایل دارم که قسمتی از فعالیت های سایت رو بر عهده بگیرم صحبت کردم و پس از راهنمایی های ایشون و موافقت جناب کهندل افتخار این رو دارم از این پس قسمتی از بخش "ترفند" رو بر عهده بگیرم.
باعث افتخار منه که با خوبانی چون شما کار کنم و تمام سعی خودمو می کنم تا مطالب خوب و آموزنده در این قسمت بذارم.این نکته هم عرض کنم که تمام نظرات گرانقدر تونو با جان و دل می پذیرم و خوشحال می شم ، منو راهنمایی کنید.در قسمت آخر نوشته ام به پیشنهاد آقای کهندل به خاطر این که در فنی 1 مشغول به تحصیل هستم و کمتر شما ها رو می بینم خودم رو معرفی کردم تا شما عزیزان با من بیشتر آشنا بشید. در آخر از آقای شاکری و آقای کهندل به خاطر اعتمادی که به من کردن تشکر می کنم و امیدوارم بتونم جواب اعتماد این عزیزان رو بدم.
شاد و موفق باشید.
محمد رضا مجلل
دانشجوی کارشناسی کامپیوتر(نرم افزار)
ورودی 86
تحصیل در ساختمان فنی 1
فعالیت ها:شرکت در مسابقات ورودی ACM
آدرس الکترونیکی:mojallal68@yahoo.com