برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 79 از 79
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 77, 78, 79
مشاعره
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
دلا خو کن به تنهایی                           که از تن ها بلا خیزد

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
دور شو از برم اي واعظ و بيهوده مگوي                               من نه آنم كه دگر گوش به تزوير كنم

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من ترک شراب ناب نتوانم کرد         خمخانه‌ی خود خراب نتوانم کرد
یک روز اگر باده‌ی صافی نخورم         ده شب ز خمار خواب نتوانم کرد

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
ديدمش خرم و خندان قدح باده  بدست                        و ندر آن آيينه صد گونه تماشا مي كرد
گفتم اين جام جهان بين به تو كي داد حكيم                   گفت آن روز كه اين گنبد مينا مي كرد
بيدلي در همه احوال خدا با او بود                                 او نمي ديدش و از دور خدايا مي كرد
اين همه شعبده خويش كه  مي كرد اينجا                    سامري پيش عصا و يد بيضا مي كرد
 گفت آن يار كزو گشت سر دار بلند                              جرمش اين بود كه اسرار هويدا مي كرد

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
دگر بیگانه ام با هر چه رنگ آشنا دارد                    که با بیگانگی از آشنای خویش بگسستم
ملالش می گرفت از مستی دیوانه وار من            ولی من بیگناهم نیز،گر دیوانه،گر مستم  

اخوان

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم              هواداران کویش را به جان خویشتن دارم

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
ماه مانند دختری عاشق
سر به دامان آسمان دارد
چشم او گرم گوهر افشانی است
در دل شب ستاره می بارد
گوییا درد دوری از خورشید
ماه را نیمه شب می آزارد

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
دگر ره شب آمد تا جهانی سیا کند        جهانی سیاهی با دلم تا چها کند

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
دوستی با هر که بستم خصم مادر زاد شد                          آشیان هر جا گرفتم لانه ی صیاد شد

آن رفیقی را که با خون جگر بروردمش                                 روز مرگم بر سر دار آمده جلاد شد

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
دل در این پیرزن عشوه گر دهر مبند         که این عروسی است که در عقد بسی داماد است

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو              پرده غنچه می درد خنده دلگشای تو

برو به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 77, 78, 79