برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 2
برو به صفحه 1, 2  بعدي
ADSL خوب تو مشهد
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال ADSL خوب تو مشهد 
سلام
من دنبال یک خط ADSL خوب تو مشهد میگردم کی میتونه منو راهنمایی کنه ؟
دلایل انتخابتون رو بنویسید
قبلا از کمکتون متشکرم

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
از لحاظ سرعت توي مشهد بهتر از صبا نت نيست. دانلود 128 صبا روي 50 kb/s هست اما 128 گلدنت روي 12 kb/s.  يكي از مشكلات صبا نت محدوديت دانلودشه و هم اينكه جديدا با بعضي از مناطق مشكل پيدا كرده و به شدت Time out ميده. ( اعصاب خورد ميكنه )
گلدنت خوبيش اينه كه محدوديت دانلود نداره و باز به همين منظور هزينش نسبت به خيلي از شركت ها بيشتره.
آفتاب هم اول ها كه ADSLاش راه افتاده بود بعضي روز ها يك روز تمام قطعي ميداد ( نميدونم الان هم همونجوري هست يا نه )
نتيجه اينكه بايد ببينيد به چه چيزي نياز داريد و با توجه به اون شركتتون رو انتخاب كنيد. سرعت يا دانلود!

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من یک ساله که مشترک آفتابم ، از لحاظ قطع شدن و افت کیفیت کمترین مشکل را داشتم ، قبلا بیش از 2 سال مشترک صبا نت بودم اما از کیفیت خدماتشون راضی نبودم ، سرعتش گاهی خیلی خوب بود گاهی از دایل آپ هم بد تر بود ، آفتاب قیمتش بالاتره اما پیوسته آنلاینه . من 256 استفاده می کنم اما از روزهای خوب صبانت سرعت دانلود پایین تری دارم ، نکته جالب دیگه در مورد آفتاب اینه که سرعت دانلود و پلودم برابره حتی گاهی سرعت آپلود از دانلود بالا میزنه !

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من به شما شبکه
آشنا رو پیشنهاد می کنم
www.ashena.net
www.4321.ir

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال سلام 
من برای کافی نتم هم از پارس آن لاین اکانت داشتم هم از صبا نت. پارس آن لاین پول زیادی می گیره اما خدماتش خوبه . تازه وقتی شارژت تموم شه اینترنتت قطع نمی شه بلکه به یک چهارم ، تقلیل سرعت پیدا می کنه. ولی متاسفانه پارس آن لاین قطعیش خیلی زیاده.

صبا نت باز سرعتش توپه البته بستگی به موقعیت استفاده داره مثلا اطراف خودشون خیلی عالیه و همچنین قطعیشم خیلی کمتره نسبت به آفتاب اما پشتیبانی جالبی نداره و افرادی که اونجا کار می کنند از نظر ادب یه جورایی در حد صفر و یا شاید زیر صفرند، برای همین درست و حسابی جواب آدم رو نمی دن.
در ضمن اگر سرعت براتون مطرحه اکانت بدون محدودیت به همیچ عنوان نگیرین.
راستی صبا نت برای حال گیری دانلود رایگان شب تا صبحش چند بار قطع می شه که نتونین راحت دانلود کنین.

پرواز می آموزد...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من صبا نت استفاده ميكنم عاليه رتبه دوم يا سوم را تو كشور آوارده  .

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
كي گفته صبا نت قطع ميشه اون مشكل از خطه وگرنه من گاهي اوقات تا ساعت 7.30 صبح باهاش دانلود ميكنم اگه نرم افزار خوب واسه دانلود داشته باشي مشكل قطع نداري Dap خوبه ولي زياد كار بكشي قطع ميكنه بهتره از نرم افزار IDM استفاده كني

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
گند بزنند .
این صبا نت هست ! خدا ....
3 ماهه  !!!!!!!!!
به درد لای ... می خوره !  Mad   Mad  

پیش شماره : 726XXXX مرکز انقلاب

من شکایت کردم ، چند بار !
آقای مولایی و دیگر دوستان هم حضوری رفتند !
البته یک ماه به من مجانی دادند ( تیر ماه ) ولی باز هم فایده نداره که !!!!!

مرکز تست از طرف من: Kuwait

ما زنده به آنيــــــــــــم كه آرام نگيريـــم ------------------------موجيم كه آسودگــي ما عدم ماســــت

وَ اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلون قالُوا سَلاما

چند جمله كه من سعي ميكنم در زندگيم ، با آنها زندگي كنم:

1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
11- تلاش دلیل وجود است ، تلاش کن چراکه وجود داری.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
13- اگر با دشمني زياد بجنگي ،‌ بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
14- پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلام
آقا اين كه مي گن گلدنت محدوديت دانلود نداره منظور چيه؟  Question

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
هي   يه نگاهي به اينجا بندازيد بد نيست.

Speed Result

ITC همون گلدنت است

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال امروز 
Baku server

.

.

ما زنده به آنيــــــــــــم كه آرام نگيريـــم ------------------------موجيم كه آسودگــي ما عدم ماســــت

وَ اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلون قالُوا سَلاما

چند جمله كه من سعي ميكنم در زندگيم ، با آنها زندگي كنم:

1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
11- تلاش دلیل وجود است ، تلاش کن چراکه وجود داری.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
13- اگر با دشمني زياد بجنگي ،‌ بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
14- پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
و...
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 2
برو به صفحه 1, 2  بعدي