برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1
وقتش رسیده که بیشتر نگاه کنیم ...
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال وقتش رسیده که بیشتر نگاه کنیم ... 
و حالا وقتش رسیده که بیشتر نگاه کنیم . بیش از چند ماه می گذرد که هر موقع وارد این فرام می شویم ، عنوان پست تکراری و خسته کننده " پروژه دوم گروه ترجمه " را در انجمن کمیته علمی می بینیم . حدف این پست به درد نخور برای اینجانب آسان بود . اما به عمد این کار را نکردم ، تا آن هایی که باید این مسئله را ببینند ، ببینند ، ...
از اوایل آبان 85 ، انجمن ترجمه را راه اندازی کردیم و یک پروژه ترجمه ( ترجمه جزوه Project Management خانم رجبیون ) با کم و کاستی اما کامل انجام شد . نمی خواستیم باور کنیم این کار نسبتا بزرگ تنها به این خاطر انجام شده که بچه ها هنوز گرم هستند ... !! اما متاسفانه این اتفاق ثابت شد . پروژه دوم گروه ترجمه که می بایست ، حداکثر در روز 5 اردیبهشت 1386 ، به وسیه اعضای تیم ترجمه ، تحویل داده می شد ، هنوز هم تحویل داده نشده است..... !!!! لیست تمام اعضایی که نسبت به همکاری با این تیم اظهار تمایل کرده بودند ، موجود است و در صورت نیاز ، قابل بیان . دوستان ما ، به نظر می رسد این مسئله را کاملا فراموش کردند ...
از این گروه فراموش کار ، انتظار چه کاری می رود ؟ انتظار می رود چه پیشرفتی اتفاق بیافتد ؟ انتظار می رود در کجای کار گروهی ، بتوان به این گروه فراموش کار تکیه کرد ؟ گروه ترجمه ، فقط نمونه ای از اکثر دوستان ماست . دوستانی که انگار فقط در روی کاغذها با اسم هایشان حضور دارند . حضور فیزیکی و معنوی آن ها ، محسوس نیست . دوستان ما ، با الفبای کار گروهی ، با الفبای رسیدن به هدفی ورای هدف تعیین شده کلیشه ای ، و دوستان ما به بهتر شدن ، نمی اندیشند . دوستان ما ، ...
پروژه 3me ، فقط یک نام است و یک مسیر ، همین ! این پروژه جای پیشرفت زیادی دارد . آنقدر که شاید نتوان برای آن انتهایی متصور شد . احداث این پروژه فقط ایجاد زمینه ای بود برای ابزار وجود خودمان در جایی خارج تر ( !! ) از دانشگاه ... . پروژه 3me نوپاست . هنوز یک بخش آن ، آن هم به طور آزمایشی احداث شده . این پروژه نیاز به حمایت دارد . باید بیش از یک نفر ، بیش از 10 نفر ، بیش از ... به فکر آن باشند . آیا دوستان ما قصد فراموشی 3me هم دارند ؟ یا شاید همین الان به گورستان ذهن آن ها سپرده شده ، ... .
کلام آخر ، ... پروژه 3me به هر شکل ، تمام خواهد شد . اما شما برای این پروژه چه کار کردید ؟

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
بفرمایید این همه عصبانیت برای چیه ؟
می تونم بپرسم سطح توقع شما از بچه ها چیه ؟
من عضو گروه ترجمه نبودم اما شکایت کردن از اونا کار من و شما نیست ! مطمئنا بیشتر از افرادی مثل من که اصلا همون پروژه ی اول رو هم انجام ندادم زحمت کشیدن!!!
هر کاری مدیریت خوب می خواد !

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
راستش من تا حدودي به شما حق مي دهم كه عصباني باشيد ولي بايد چند نكته را هم در نظر گرفت:

1- افرادي كه عضو انجمن ترجمه شده اند براي انجام يك فعاليت جانبي با اين تيم همكاري مي كنند لذا با توجه به فشردگي بيش از حد ترم بهار نبايد انتظار زيادي از بچه ها داشت.

2- من فكر مي كنم  به جاي اينگونه اعتراض كردن بهتر بود شخصا  با اعضا تيم خود صحبت مي كرديد و علت اين تاخير را جويا مي شديد كه اين كار خود دو فايده اساسي دارد:

اول: اگر فردي واقعا مشكل داشت اينگونه سوءتفاهمي پيش نمي آمد و آن فرد متهم به سهل انگاري نمي شد.

دوم: در صورتي كه فردي به دلايل مختلف از انجام وظيفه خود غافل شده بود با ديدن پيگيري هاي شما براي انجام پروژه او نيز مجبور به فعاليت مي شد.

به هر حال من از طرف خودم از تمامي دوستان در انجمن ترجمه به خاطر تمامي زحماتي كه تا كنون كشيده اند بي نهايت سپاس گذارم.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
عصبانیتی در کار نبوده ...
غرض ، تنها ذکر نمونه ای بود از کارشکنی ها و مسئولیت ها و پروژه هایی که درمیانه راه ، اینگونه می شکند ...
هر چیزی مدیریت می خواهد ، و امیدوارم از این پس با مدیریت بهتر ، شاهد عملکرد بهتر باشیم .

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال Re: وقتش رسیده که بیشتر نگاه کنیم ... 
دوست خوبم آقاي اميدوار

امیدوار نوشته:
. بیش از چند ماه می گذرد که هر موقع وارد این فرام می شویم ، عنوان پست تکراری و خسته کننده " پروژه دوم گروه ترجمه " را در انجمن کمیته علمی می بینیم .

طبيعيه، تو اين فورام بيشتر انجمن ها همينجورين!

امیدوار نوشته:
پروژه دوم گروه ترجمه که می بایست ، حداکثر در روز 5 اردیبهشت 1386 ، به وسیه اعضای تیم ترجمه ، تحویل داده می شد ، هنوز هم تحویل داده نشده است..... !!!! لیست تمام اعضایی که نسبت به همکاری با این تیم اظهار تمایل کرده بودند ، موجود است و در صورت نیاز ، قابل بیان . دوستان ما ، به نظر می رسد این مسئله را کاملا فراموش کردند ...
.

در مورد ترجمه شايد بعضي ها  سر وقت (البته شايد با نقص هايي)  تحويل داده باشن ،بي نظمي قابل تحمل نيست و تو حق داري!

امیدوار نوشته:
. پروژه 3me ، فقط یک نام است و یک مسیر ، همین ! این پروژه جای پیشرفت زیادی دارد . آنقدر که شاید نتوان برای آن انتهایی متصور شد . احداث این پروژه فقط ایجاد زمینه ای بود برای ابزار وجود خودمان در جایی خارج تر ( !! ) از دانشگاه ... . پروژه 3me نوپاست . هنوز یک بخش آن ، آن هم به طور آزمایشی احداث شده . این پروژه نیاز به حمایت دارد . باید بیش از یک نفر ، بیش از 10 نفر ، بیش از ... به فکر آن باشند . آیا دوستان ما قصد فراموشی 3me هم دارند ؟ یا شاید همین الان به گورستان ذهن آن ها سپرده شده .

راستش به من به عنوان عضو كوچكي از 3me شش ماه پيش گفتن كه چي كارايي مثلا بايد بكني اما  از اون موقع به بعد ديگه هيچ خبري نبوده  حتي خودت هم به من نگفتي كه چي كار بكنم من هميشه آماده همكاري بودم . بايد قبول كني كه ميتونستي يه كاري كني كه اين وضعيت پيش نياد. من كه نمي تونم هر روز ازت بپرسم" بهروز من بايد چي كار كنم" الان هم چيزي نشده.

امیدوار نوشته:
.کلام آخر ، ... پروژه 3me به هر شکل ، تمام خواهد شد . اما شما برای این پروژه چه کار کردید ؟.

بعد از اين بايد چي كار كنيم؟

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
میدونم که این یک کار برای دوستان دانشگاه آزاد هست اما
اگر من رو یرای همکاری قابل بدونید هر کاری از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم

سرگذشت دل من
زندگی نامه یک انسان است
که لبش دوخته اند
زنده اش سوخته اند
و به دارش زده اند

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من با نظر شما درباره ی جدی نگرفتن کارهای گروهی دانشجویان موافقم اما آقای امیدوار من چندین بار اعلام آمادگی کردم برای همکاری اما توجه نمی شه .من فکر می کنم گروه it  توجهی به ما ندارن(بچه های ورودی بهمن) می فرمایید ما چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اکثر هم کلاسیهای من موافقند با  شما اما شما .............................

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
در جواب گله دوست گرامی اقای امیدوار باید بگم که:
درسته شما برای بچه های گروه واقعا زحمت می کشین و واقعا هم جای تشکر داره اما بهتره مطلع باشین همیشه ایراد از بقیه نیست
به عنوان نمونه من قبل از شروع پروژه دوم با هماهنگی شما و اقای ملک السادات کناره گیری کردم ولی ایا شما به شخصه برای بخش هماهنگی با کسی صحبت کردین؟
ایا مثل پروژه اول کسی رو برای پیگیری جدی انتخاب کرده بودین؟
ایا هیچ گونه جلسه حضوری که به جز بچه های 85 خبر داشته باشن بعد از سری اول بود؟و....
با این حال باز هم از زحماتی که تا الان کشیدین تشکر می کنم ولی همیشه سرزنش کاری رو از پیش نمی بره

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1