آقاي اميدوار من قبلا از شما تقاضا كرده بودم صفحه ي لينك شده ي سايتتون رو از اين حالت دربياريد .
چند سال پيش از اين روش ( كه در مورد شما كاملا سحوا اتفاق افتاده ) براي پيدا كردن پسوورد هاي سرويس هاي مالي مثل پي پال استفاده مي كردند . روش ثبت نام شما هم دقيقا مشابه همان كلك قديمي است ( كه عرض كردم بدون شك سحوا به اين شكل درآمده )
روش كار به اين صورت بود كه مثلا از طريق eBay لينك يه سايت ديگر را به كاربران مي دادند و كاربر كه وارد لينك مي شد با صفحه اي روبرو مي شد كه از او مي خواست نام كاربري و پسووردش را وارد كند و 90 درصد كاربران فكر مي كردند اين صفحه مربوط به eBay است و نام كاربري و پسوورد eBay خود را وارد مي كردند و به اين صورت اطلاعات آنها مورد سوء استفاده قرار مي كرفت .
در مورد سايت شما هم از طريق بچه ها مورد اطلاع قرار گرفتم و جاي تشكر داره بخصوص از اقاي مولايي .
اميدوارم با كسب تجربه هاي بيشتر به اين واقعيت برسيد كه هيچ چيز غير قابل هكي در نت وجود ندارد . سايت سازمان ملل هم چند روز پيش هك شد . دومين پرشين بلاگ در حال حاضر دست يك گروه هكر عراقي است . وب هاستينگ هاي ايراني هم بارها و بارها هك شدند و از اون طريق تمام سايت هاي روي آنها نيز هك شده .
اين به اين معني نيست كه شما و من هم هك خواهيم شد . فقط لزومي ندارد پسوورد هاي بچه ها كه به عنوان امانت البته به صورت كد شده روي ديتا بيس هاي ماست شبيه هم باشند كه اگر روزي مشكلي پيش اومد ....
لطف بفرماييد همانطوري كه 2 روز پيش از شما تقاضا كردم صفحه ثبت نام سايتتون را از اين حال دربياريد و اگر از طريق فورم لينك ميديد به كاربران هشدار بديد در مورد پسوورد .
ضمنا مشكل همچنان وجود دارد . من به راحتي با ورود به سايتتون و مشاهده لينك ها پسوورد :
آقاي ياراحمدي
آقاي ملايي
آ قاي حاجي زاده
خانم رحماني
اقاي صميمي
خانم عادل
آقاي رجب زاده و .... را مشاهده مي كنم !
پسوورد اقاي صميمي يك بار بصورت كد شده و يك بار بصورت معمولي قابل مشاهده است . اين يعني فرمول كدي كه استفاده كرديد قابل درآوردن است .
بدون شك با يكم وقت گذاشتن برنامتون بي نقص خواهد شد .
ضمنا من برنامتون رو مجاني باگ گيري كردم كه بعدا بايد حساب كنيم
گذشته از شوخي اگر كمكي از من ساخته است دريغي ندارم ...
موفق باشيد .