برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1
کامپیوتر رومیزی مایکروسافت با نام Surface
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال کامپیوتر رومیزی مایکروسافت با نام Surface 
شرکت مایکروسافت رایانه تازه ای به نام Surface با صفحه نمایشگر لمس پذیر (touch-sensitive) عرضه کرده که شبیه یک میز طراحی شده است.
این رایانه به گونه ای طراحی شده است که نیازی به موش و صفحه کلید معمول ندارد و کاربران می توانند به جای آن از انگشتان دست خود برای فرمان دادن به آن استفاده کنند. رایانه میزی Surface همچنین طوری ساخته شده است که بتواند با گوشی های تلفن همراه که رویش گذاشته می شوند ارتباط برقرار کند.
مایکروسافت می گوید هدف اصلی اش فروش این رایانه به موسساتی نظیر هتل ها، کازینوها، فروشنده های تلفن و رستورانها است.
این دستگاه از جمله محصولاتی است که ادعا می شود مجهز به فنآوری چند لمسی (multi-touch) است. این فنآوری رایانه ها را قادر می سازد برای اجرای دستورات، از تماس همزمان چند انگشت به جای موش و صفحه کلید فرمان بگیرند. یکی از نمونه های پر سر و صدای چنین ابزارهایی آی فون iPhone شرکت اپل است که گفته می شود ماه ژوئن به بازار می آید.
شرکت هیولت پکارد Hewlett-Packard نیز در زمینه گسترش فنآوری چند لمسی فعال است و در این زمینه انجام تحقیقات علمی را نیز راهبری می کند.
Surface با صفحه ۷۶ سانتیمتری اش (۳۰ اینچ) قرار است بین ۵ تا ۱۰ هزار دلار فروخته شود. با این حال، مایکروسافت گفته است قصد دارد در چند سال آینده نسخه های ارزان تر این محصول را برای اسفاده در منازل عرضه کند.
همچنین مایکروسافت گفته است که این رده محصولات بازاری چند میلیارد دلاری خواهند بود و استفاده از آنها در آینده از روی میزها و پیشخوان فروشگاه ها به داخل خانه ها گسترش می یابد. این شرکت می گوید گروه کوچکی از افراد قادر خواهند بود همزمان از رایانه Surface استفاده کنند.
در ماه های اخیر فروش محصولات این شرکت بزرگ نرم افزار سازی فراز و نشیب هایی داشته است. در حالیکه فروش دستگاه های بازی Xbox موفقیت آمیز بوده، دستگاه پخش کننده موسیقی موسوم به Zune همچنان با فاصله زیادی از آی پاد شرکت اپل عقب مانده است.

اين نامه توسط طاهريان در جمعه Aug 01, 2008 1:44 am ويرايش شده است.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
جالب بود ولي كمي اطلاعاتتون قديمي بود !!!  Wink

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
امير معاون نوشته:
جالب بود ولي كمي اطلاعاتتون قديمي بود !!!  Wink

سلام مدیر عزیز
درسته منم با اینکه این موضوع به چند وقت پیش برمیگرده موافقم
و اینکه یک دانشجوی IT و یا کامپیوتر باید به روز باشه و نسبت به پیشرفت ها دقیق
اما . ..
اما اینکه گاهی نیاز به یادآوری پیشرفتهای گذشته داریم نظریه ای هست که رد کردنش کمی غیرمنطقی باشه

به هرحال
من به عنوان یک نفر که از این موضوع بی اطلاع بودم از خانم طاهریان تشکر می کنم
و از شما جناب عامری عزیز هم به خاطر اینکه به من آموختید باید به روز و دقیق باشم تشکر می کنم

Smile   Wink  Smile

الهی در جلال رحمانی، در کمال سبحانی، نه محتاج زمانی و نه آرزومند مکانی، نه کس به تو ماند و نه به کسی مانی.
پیداست که در میان جانی، بلکه جان زنده به چیزی است که تو آنی.
ای آیه ی مکرر آرامش ،میخواهمت هنوز ،آری هنوز هم دریای آرزو در این دل شکسته ی من موج میزند... راهی به دل بجو..

یاحق
شاید این بار آخرست پس ، برای آخرین بار خداحافظ
تولدت مبارک

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من هم قبول دارم قديمي بود ولي لازم به يادآوري بود چون من فكر ميكنم اكثر دوستان بي خبر بودن درست مثل خودم Wink

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نقل قول:
و از شما جناب عامری عزیز هم به خاطر اینکه به من آموختید باید به روز و دقیق باشم تشکر می کنم

خواهش ميكنم ولي ميشه بپرسم من چه نقشي در افزايش اطلاعات شما داشتم؟

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
فربد عامری نوشته:
نقل قول:

خواهش ميكنم ولي ميشه بپرسم من چه نقشي در افزايش اطلاعات شما داشتم؟

جدا ها  Razz   Embarassed
ولي هميشه آقاي عامري دستي پشت پرده دارند  Razz   Wink

دركل موضوع مال 1.5 سال پيش هست  Razz  كه به صورت عمومي مطرح شد البته خبر هايي از 2 سال پيش به گوش ميرسيد . يادم مياد با آقاي معاون كلي بحث كرديم ( يادش بخير ) اگر خواستن براتون توضيح ميدن .

مخصوصا درمورد شناخت وسايلي مثل گوشي تلفن همراه از طريق تاچ اسكرين !!!  Surprised  و حتي جهت يابي ! اين وسايل و مشخص كردن محل قرار گيريشون روي ميز كارتون !.
در كنفرانس GIS&RS كه در مجتمع فني1 برگزار شد ، ويديو كليپي در مورد اين پديده و همچين نوآوري از طرف Google در صنعت جغرافيا پخش شد . اگر بوديدحتما يادتان هست  Wink  .

اين را هم بنگريد   Razz

ما زنده به آنيــــــــــــم كه آرام نگيريـــم ------------------------موجيم كه آسودگــي ما عدم ماســــت

وَ اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلون قالُوا سَلاما

چند جمله كه من سعي ميكنم در زندگيم ، با آنها زندگي كنم:

1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
11- تلاش دلیل وجود است ، تلاش کن چراکه وجود داری.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
13- اگر با دشمني زياد بجنگي ،‌ بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
14- پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من در کل قصد بی احترامی به هیچ کسی را نداشتم
کلی مطرح کردم
نقش جناب عامری هم در افزایش اطلاعات یه جور چاپلوسی بود
اصل حرفم این بود که به پست های هم دیگه احترام بذاریم و حتی اگر هم قدیمی هستند به عنوان یک یادآوری ازشون رد نشیم
جناب نیرومند بله من در اون جلسات هم بودم Wink
و میدونم این موضوع مال کی هست
اما بازهم از شما و جناب عامری هم بابت دقت و تلاشتون تشکر می کنم
ببخشید که وارد بازه خصوصی فعالیتها شدم Wink Smile

بیاید از اطلاعاتی که به هم میدیم  کمال استفادرو ببریم

الهی در جلال رحمانی، در کمال سبحانی، نه محتاج زمانی و نه آرزومند مکانی، نه کس به تو ماند و نه به کسی مانی.
پیداست که در میان جانی، بلکه جان زنده به چیزی است که تو آنی.
ای آیه ی مکرر آرامش ،میخواهمت هنوز ،آری هنوز هم دریای آرزو در این دل شکسته ی من موج میزند... راهی به دل بجو..

یاحق
شاید این بار آخرست پس ، برای آخرین بار خداحافظ
تولدت مبارک

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
ما كه نفهميديم چي شد ولي خوشحالم كه ثانيه به ثانيه بر آموخته هاي شما افزوده مي شه.

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1