برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1
دعوت به همكاري ترجمه : كتاب مباني مديريت دانشگاه صنعتي شريف
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال دعوت به همكاري ترجمه : كتاب مباني مديريت دانشگاه صنعتي شريف 
با سلام
من کتاب مبانی مدیریتی که در دانشگاه صنعتی شریف تدریس می شود را دارم ترجمه می کنم .
(اسم کتاب introductio to information technology TURBAN , and Rainer and Potter)

کتاب بسیار قشنگ و به روزی است و اصطلاحات بسیار بدیع را می تونید یاد بگیرید.کتاب در 12 قسمت و 6 پیوست است.

دوستانی که تمایل دارند این کتاب را ترجمه کنند می تونند به من خبر بدهند.این کار چند تا مزیت داره هم قدت ترجمه و فهم شما بالا می ره هم پاتون از منابع فارسی فراتر میره هم مهمتر از همه اینکه این درس در کنکور کارشناسی ارشد ظریب بالایی داره خیلی بهتره که دروس دانشگاه شریفم بخونیم!!!!!

اين نامه توسط ياراحمدي در 1 شنبه Sep 24, 2006 1:15 am ويرايش شده است.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
یک فصلش رو روی من حساب کن.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
منم هستم
روی منم حساب کن
pdf شو نداریی؟

گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم
اما تو چنانکه می نمایی هستی ؟!

« خیام »

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با سلام
فقط می خواستم یک نکته بگم:
اگر فقط 5 نفر پایه اساسی پیدا بشه هر ماه ما می تونیم یک کتاب 300 صفحه ای را ترجمه کنیم.(یعنی اگه روزی فقط نیم ساعت وقت بگذاریم می تونیم دو تا سلاید را ترجمه کنیم که در یک ماه 300 صفحه می شه)(البته خیال نکنین کار ترجمه کار سختی ، اتفاقا خیلی راحت و دلچسب فقط تنها مشکلی که وجود داره اینکه با اصطلاحاتی روبه رو می شیم که بازگردانی رو براش پیدا نمی کنیم که این مشکلم می تونیم با کمک از خانم رجبیون و یا دکشنری های تخصصی IT حل کنیم)

این را در نظر بگیرید که الان وقت خالی زیادی داریم و بهترین وقت بر این گونه کار ها و پر کردن ذخیرمون برای کارشناسی ارشد است.اگه یادتون باشه آقای بشری رتبه1 ارشد می گفت که دلیل موفقیتش خوندن کتب مرجع است.

ما این کار هم برای دیگر درسها هم می تونیم انجام بدیم.

تا حالا آقایان چیت ساز ، بهزاد و امان دادی ابراز علاقه کردند ان شاالله کار را از هفته بعد شروع می کنیم.

اگر کسی pdf و یا slide در دیگر زمینه ها داشت از ما دریغ نکند

با تشکر

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من اين مجموعه از كتاباي IT رو دارم كه اگه ميخواين ميتونم در اختيارتون بزارم.

[Sybex - CompTIA IT Project Plus Study Guide

O'Reilly - Applied Software Project Management - 2005
Addison Wesley - Software Project Management in Practice - 2002

Prentice Hall - Web Marketing And Project Management

Apress - Software Project Secrets. Why Software Projects Fail - 2005

Syngress - How to Cheat at IT Project Management - 2005

Addison Wesley - The Software Development Edge.Essays on Managing Successful Projects - 2005
CRC Press - Complex IT Project Management - 16 Steps to Success - 2004

Amacom - Managing Information Technology Projects - 2004

Amacom - Information Systems Project Management - How to Deliver Function and Value in Information Technology Projects - 2nd Edition - 2005

Mcgraw-Hill - It Project Management - On Track From Start To Finish

. Artech House - Integrated IT Project Management. A Model-Centric Approach - 2004

. Amacom - Effective IT Project Management. Using Teams to Get Projects Completed on Time and Under Budget

. John Wiley & Sons - Project Management Nation - Tools, Techniques, and Goals for the New and Practicing IT Project Manager

. Idea Group - Skills for Managing Rapidly Changing IT projects 2005

John Wiley & Sons - IT Project Management

Artech House - Running The Successful Hi-Tech Project Office - 2003

Mcgraw Hill - Software Project Management 2nd Edition

Charles River Books - Corporate Software Project Management -2005

بررسي بكنين...اگه به دردتون خورد .. ادرس ميدم با من  تماس بگيريد. البته اي دي من و ايميلم هم كه داريد.
و يه از يك مطلب تعجب كردم ... مگه شما چيتون از بچه هاي شريف كمتره!!! بجز رتبتون در كنكور.
افتاب

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با سلام
خيلي ممنون از كتبي كه ارائه كرديد . اينها رو به استاد راهنما مون نشون مي دهم هر كدوم كه مورد توافق رسيد حتما مزاحمتون مي شم.
در مورد شريف هم مگه نمي دونيد معجزه مي كنه. اگه كتابي كه مال شريف را بخونيد ديگه انگار همه چيزي را خوندي. حتي اگه يك شريفي رو پيدا كردي و لباس هاشو تنت كردي حتما ارشد مي ري شريف. خلاصه مرغ همسايه غازه

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1