برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 73
برو به صفحه 1, 2, 3 ... 71, 72, 73  بعدي
موضوعات رمانتيك
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلامبراي تو مي نويسم . تويي که مرا با عشق خويش خلق کردي .تويي که پرواز به من آموختي بدون بالي براي گشودن . پر پرواز به من دادي بي آنکه خويش بر بال هايم بنشيني و اوج گرفتنم را به نظاره روي. خلقم کردي از هيچ ولي دوباره ويرانم کن که خود طاقت ويران کردن ندارم . بي تو هيچم و تو مي داني. تو مي داني وجودم را بر وجودت بنا نمودي و چه قصر سست بنيادي . قصري که تو بر درياچه ي هوس ساختي و من بردشت نام آور عشق. تو ندانستي چه مي کني با قلب يخ زده ي من ومن مي دانستم طريق دل بستن را.مي سرودم عشق را بي آن که بدانم قافيه را .مي کشيدم پروانه را بر بوم گونه هايت بي آن که بدانم شمع چيست.ديگر گل را باور ندارم . نمي توانم آسمان را باور کنم.رفتي.... سفرت به خير

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
همه ي لحظه ها زيبا هستند فقط تو بايد پذيرا و تسليم باشي. همه ي لحظه ها نعمت اند فقط تو بايد قادر به ديدن باشي. همه ي لحظه ها ميمون و مبارک اند. اگر تو با حق شناسي عميق بپذيري هرگز هيچ چيز عيب نخواهد کرد.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
چون ققنوس باش که از خاکسترش ققنوس ديگري برميخيزد

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
بوديم و كسي پاس نمي داشت كه هستيم باشد كه نباشيم و بدانند كه بوديم

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
دوست داشتن کسي که سزاوار دوستي نيست، اسراف در محبت است. اگر ميخواهي هميشه آرام باشي، دلگيريهايت را روي ماسه و شاديهاي خود را بر روي سنگ مرمر بنويس. اگر کسي را دوست داري که تو را دوست ندارد، سعي نکن از او متنفر شوي، بلکه سعي کن او را فراموش کني

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
به هر کجا که پاي ميگذاري عشق را بگستران ، اول از همه در خانه خويش ، عشق را به فرزندانت ، به همسرت و به همسايه ات نثار کن . اجازه نده کسي پيش تو بيايد و بهتر و شادتر ترکت نکند . مظهر مهر خداوندي باش ، مهر در چهره خود ، مهر در چشمان خود ، مهر در تبسم خود و مهر در برخورد گرم . مادر ترزا

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
زيبا ترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد . با وفاترين دوست به مرور زمان بي وفا شد اين پرپر شدن از گل نيست و اين بي وفايي از دوست نيست از روزگار است

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
به عشق گفتم : تا تو رو دارم تنها نيستم من رو تنها گذاشت و رفت .... به احساس گفتم: تا تو رو دارم تنها نيستم من رو تنها گذاشت و رفت ....به وفا گفتم: تا تو رو دارم تنها نيستم اونم من رو تنها گذاشت و رفت.... ولي وقتي به تنهايي گفتم: تا تو رو دارم تنها نيستم ، موندو همدمو مونسم شد.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
خودم پاكش كردم

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
براي اداره كارخودسرت رابه كارگير وبراي اداره كارديگران دلت رابه كارگير.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
ازمشكلات پلي براي عبوربسازنه گردابي براي فرو رفتن.

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 73
برو به صفحه 1, 2, 3 ... 71, 72, 73  بعدي