برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 3 از 4
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي
قابل توجه تمامی اعضاء ( قوانین انجمن بحث آزاد )
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
من با نظر اقاي نيرومند موافق نيستم چون اگه قرار باشه مطالب سياسي رو حذف كنيم بخش مهمي رو حذف كرديم
و  مسايل سياسي و اعتقادي هم تا جايي كه دين و حكومت ما رو زير سوال نبردن به نظر من مشكلي نداره ولي خوب حالا كه وقت انتخابات مهم مجلسه چه اشكالي داره اين مورد به بحث گذاشته شه؟

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
مجددا با وجود تمام تاکید هایی که شده بود تعداد زیادی پیغام دریافت کردم و اکثرا حرفشون این بود که اگر موضوعات سیاسی قراره سانسور بشه چرا همونطور که گفتید موضوعات مذهبی هم سانسور نمیشه ؟ که خوب منطقی بود .
مدیران این بخش به این موضوع توجه کنند تا قوانین بهتر اجرا بشه ، ضمنا تاپیک هایی در انجمن موضوعات متفرقه وجود دارد که اشتباه در اون انجمن قرار گرفته و مدیران اون بخش نسبت به انتقالشون به انجمن بحث آزاد اقدام نکردند .

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال .:: قوانین انجمن بحث آزاد از نظر من ::. 
سلام ديدم وقت دارم گفتم يكم اينجا فعال باشم .

----------------------------------------------------------------------------------------------

درمورد پست قبلي خودم:

{}دست خانم رحماني درد نكنه درمورد نسبي خواندن اين مطلب من .

منظور من هم همين بود يعني اين نسبيت مربوط به مدير انجمن هست ومدير بايد تشخيص بده.

{}آقاي معاون هم گفتن :

نقل قول:
هر كسي ميتونه يك نظر متفاوت داشته كه از روي تعصب بيجا يا حساسيت روي يك موضوع خاص نشأت گرفنه باشه!

كه در نكته قبلي توضيح دادم .البته اصول كلي كه اكثريت قبول دارند نبايد به دليل وجود آزادي بيان نامحدود براي يك نفر زير سوال بره .

{} باز آقاي معاون

من به عنوان قانون 2 و 3 پيشنهادي خودم  گفته بودم :

نقل قول:
نوشتن مطالب سیاسی و مذهبی یا قرار دادن عکس مربوط ممنوع!

به این گونه مطالب(سیاسی/مذهبی) فقط می توانید لینک دهید ولی نوشتن مستقیم در تاپیک ممنوع!

اينجاهم من گفتم كه دليل داره و اين دليل هم اين هست :

مثلاَ اين تصاوير مربوط به قمه زني يا به طور مثال عرض ميكنم فحش دادن غير مستقيم به يك نفر ، اگر قرار باشه بياد تو انجمن من به عنوان يك عضو كه اين سايتُ مربوط به گروه IT ميدونم و با همين قسط مطالب سايتُ ميخونم ، اين تصاوير يا مطالبُ به دليل مربوط بودن به سليقه يك نفر و يا نظر يك نفر در سايت كاري و يا مربوط به رشته تحصيليم ميبينم كه اصلاَ هم درست نيست اگر باز در اين مورد ابهام وجود داشت من مطالبي از سايت هايي مثل وكي پديا در مورد ممنوع بودن تبليغ يا اعمال نظر هاي گروه يا طرز فكر فردي خواص در سايت هاي عمومي و يا كاري براي دوستان هم به صورت انگليسي و هم فارسي ميارم .

درضمن نكته بسيار جالبي كه خودم از آوردنش خيلي خوشم اومد اين بود كه گفتم اگر كسي خواست همچين مطلبي را معرفي كنه با دادن يك توضيح ساده در مورد لينك ، لينك مطلب دلخواهشُ به بغيه معرفي كنه حالا هركي دوست داشت از مطالب لينك مذكور استفاده كنه يك عدد كليك انجام ميده .

درضمن من فكر نمي كنم اينجا كسي نويسنده مطلب سياسي باشه ( البته سياسي يك مثال بود ) .

{} mahnaz shoja گفته :
نقل قول:

من با نظر اقاي نيرومند موافق نيستم چون اگه قرار باشه مطالب سياسي رو حذف كنيم بخش مهمي رو حذف كرديم
و  مسايل سياسي و اعتقادي هم تا جايي كه دين و حكومت ما رو زير سوال نبردن به نظر من مشكلي نداره ولي خوب حالا كه وقت انتخابات مهم مجلسه چه اشكالي داره اين مورد به بحث گذاشته شه؟

البته من جواب اين مطلبُ هم  قبل از اين دادم و گفتم قراري بر حذف وجود نداره  ولي اين كه بخش مهمي رو حذف كرديم بايد به اصول سايت نگاه بندازيم و ببينيم كه بخش مهم كجاست .

البته اون قسمت هم كه گفتن دين و حكومتُ زير سوال نبرن براي من مفهوم نبود كه منظور چيه .

در اينجا هم ميگم كه اگر قرار باشه مطلب دوستان بزارن مهم زير سوال نبردن دين و حكومت نيست بلكه مهم درست و با دليل زير سوال بردنه.

{} آقاي kohandel هم گفتند :

نقل قول:
تعداد زیادی پیغام دریافت کردم

نقل قول:
اکثرا حرفشون این بود که اگر موضوعات سیاسی قراره سانسور بشه چرا همونطور که گفتید موضوعات مذهبی هم سانسور نمیشه ؟ که خوب منطقی بود

من باز هم اعلام ميكنم منظور حذف نيست كه بعد به دليل اينكه به دست خود نويسنده انجام نگرفته با لفظ سانسور با اون برخورد بشه و قرار بر استفاده از چند قانون براي بيان حرف يا نظر يا عقيده ي يك فرد در سايت گروه IT  هست . كه بايد در تمام موارد به صورت يكسان اجرا بشه .

موضوعات مذهبي هم سانسور نميشه ! من خودم تا حالا به بحث آزادي در مورد يكي از اصول مذهب يا نظر خواص در سايت بر نخوردم كه ببينم چي بوده اگر شد لينك بدين چون واقعاَ اگر كسي به خودش اجازه بده كه يك نظر خواص در مورد دين ُ به عنوان يك عضو در سايت قرار بده بايد به چند دليل  حتما درموردش بحث كرد يكيش اين هست كه اين مسائل خيلي مهم تر و حساس تر از مسائل مربوط به كپي پيست هاي خبر هاي معمولي است. البته اگر همچين چيزي باشه حتما منطقي بوده و جاي بحثي درش نيست .

در ضمن من از پست آقاي كهندل برداشت ميكنم ( من برداشت مي كنم ) اون تعدادي كه پيام دادن با يك ديد اشتباه فكر كردن كه اگر بحث در مورد مسائلي مثل سياست يا ... ميشه بايد از مسائل مذهبي جداشون كرد و با يك ديد ديگه مورد بررسي قرار بگيرن كه ( به نظر من ) اشتباه هست و بايد تمامي مسائل از يك قانون واحد پيروي كنند .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ادامه از پست قبل ...

4 – اگر بحثي ايجاد ميشه كه به صورت مناظره در مي آيد  مدير انجمن بايد بعد از شركت 3 يا بيشتر از 3 نفر در بحث مورد نظر ، عنوان موضوع ايجاد شده را به صورت زير تغيير بدهد .

اوليه : *******

بعد از تغيير : گفت و گو : *******

5 – موضوعاتي كه با عبارت گفت وگو مشخص شده اند بعد از گذشت 10 روز از آخرين پست بايد قفل بشند .

6- نويسنده نبايد در عنوان خود از عبارات كنايي يا علامت هايي مثل ! ، ؟ ، $ ، % ، * و ... استفاده كند .

7- اگر يكي از شركت كننده ها در پست خود از عبارتي نا مناسب درمورد يكي از اعضا استفاده كرد ( بر طبق نظر مدير انجمن و يا با شكايت فردي ديگر و تشخيص مدير انجمن ) .

مدير انجمن بايد با گفتن عبارت :

اخطار به Name  

نقل قول:
Some Junk

مورد قبول نيست .

در بحث شركت كند .

8- تا زماني كه فردي كه توسط مدير انجمن با عبارت اخطار مواجه شده است با دادن پستي به صورت :

اشتباه پذيرفته است .

نقل قول:
Some junk

اشتباه بود .

در بحث شركت نكند از فعاليت در انجمن محروم است .

9- تمامي پست هاي بعدي فرد مورد نظر بعد از پست مدير در صورت ندادن پست مربوط به پذيرفتن اشتباه بدون هيچ توجه ي به مطلب پست  بايد حذف شود و پست هاي كه از طرف افراد ديگر در جواب پست بعد از اخطار مدير در مورد فرد مورد نظر آمده است نيز به همين صورت .

ادامه دارد ....

يا حق.

ما زنده به آنيــــــــــــم كه آرام نگيريـــم ------------------------موجيم كه آسودگــي ما عدم ماســــت

وَ اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلون قالُوا سَلاما

چند جمله كه من سعي ميكنم در زندگيم ، با آنها زندگي كنم:

1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
11- تلاش دلیل وجود است ، تلاش کن چراکه وجود داری.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
13- اگر با دشمني زياد بجنگي ،‌ بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
14- پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
kohandel نوشته:
مجددا با وجود تمام تاکید هایی که شده بود تعداد زیادی پیغام دریافت کردم و اکثرا حرفشون این بود که اگر موضوعات سیاسی قراره سانسور بشه چرا همونطور که گفتید موضوعات مذهبی هم سانسور نمیشه ؟ که خوب منطقی بود .
مدیران این بخش به این موضوع توجه کنند تا قوانین بهتر اجرا بشه ، ضمنا تاپیک هایی در انجمن موضوعات متفرقه وجود دارد که اشتباه در اون انجمن قرار گرفته و مدیران اون بخش نسبت به انتقالشون به انجمن بحث آزاد اقدام نکردند .

حرف شما رو به منزله ی یه پیشنهاد در نظر می گیریم . طبق گفته های آقای کهندل administrator باید مسئول مسائل فنی مربوط به forum باشه , درسته ؟

بند دوم قوانین آقای رحمان زاده :

قانون دوم:
حذف مطالبی که موضوع آنها  مغایر با اصول اسلامی و اخلاقی می باشند .

مغایر با اسلام , نه بحث مذهبی !! این دو تا نقیض هم ان .

اگر مشکلی باشه طبق گفته ی آقای شاکری باید موضوعات مربوطه رو به انجمن موضوعات متفرقه منتقل کرد و نه بر عکس !

محمـــــــــــــــــــــدرضا . اگر گه گاهی سراغتون افتاد , خوشحال میشم : http://360.yahoo.com/molla652003

سوابق کاریه من :

معاد
روزی یک حدیث
ACM_sharif
طراحی الگوریتم
در اعماق بی کران
Art Of Programming
عکس های بچه ها
نماز
معرفی سایت های مفید
شعر های دوران مهدکودک
موفقیت
موسیقی

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با سلام

نقل قول:
باز آقاي معاون

نقل قول:
مثلاَ ل اين تصاوير مربوط به قمه زني يا به طور مثال عرض ميكنم فحش دادن غير مستقيم به يك نفر ، اگر قرار باشه بياد تو انجمن من به عنوان يك عضو كه اين سايتُ مربوط به گروه IT ميدونم و با همين قسط مطالب سايتُ ميخونم . اين تصاوير يا مطالبُ به دليل مربوط بودن به سليقه يك نفر و يا نظر يك نفر در سايت كاري و يا مربوط به رشته تحصيليم ميبينم كه اصلاَ هم درست نيست

Mad
جناب آقاي نيرومند اولا در پست قمه زني هدف اصلي من اطلاع رساني بود و نظر شخصي خود را دخيل نكردم بلكه نتيجه گيري را به عموم واگذار كردم!
در ضمن در مورد
نقل قول:
فحش دادن غير مستقيم به يك نفر

من هيچگاه در هيچ كجا چه مستقيم و چه غير مستقيم به هيچكس هيچ توهيني نكردم و اگر براي آوردن آن مطلب بعد از اسم من منظوري داريد خواهش ميكنم با دليل و مدرك حرف خود را ثابت كنيد و اگر نه در برداشتتان تجديد نظر كنيد!

در مورد قوانين پيشنهادي شما نيز با قانون 1 به علت مشخص نبودن مصداق آن مخالفم و علت مخالفت خود با قوانين 2 و 3 را نيز در پست قبلي خود شرح داده ام

با قانون 6 شما نيز به اين علت مخالفم كه متن خالي به تنهايي قابليت انتقال منظور و حالات روحي نويسنده را ندارد و وجود اين علامات كاملا لازم است.

قانون 8 و 9 نيز مصداق بارز محاكمه صحرايي (محاكمه بدون گوش كردن به دفاعيات فرد) است!

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نه من هيچ منظوري نداشتم و همين جا اگر با نوع نگارشم مفهومي را رسوندم كه موجب ناراحتي شما شده با تمام وجود عذر خواهي مي كنم .
و از ديگر دوستان هم همين حالا براي احتمال بروز مشكل باز عذر خواهي مي كنم .

البته نكته اي كه گفتيد در مورد اينكه من از كلمه باز استفاده كردم منظوري نداشتم وحق كاملا با شماست . نيت جواب به سوال دوم شما بود و باز از شما در مورد اين كلمه عذر خواهي مي كنم و در مورد كلمه هاي ديگه كه احتمالا مشكل ايجاد كرده .

در ضمن اين ها فقط جنبه مثال براي بحث قوانين سايت در قسمت انجمن بحث آزاد داشت و منظور لينك بحث به مجموعه ديگري نبود .

درمورد عقيده شما هم من حالا نميتونم چيزي بگم صبر ميكنم اگر ديگر دوستان هم نظري داشتن بعد با توجه به نظر كلي در مورد قوانيني كه پيش نهاد دادم صحبت مي كنم و اگر نكته اي هم گفتن كه خوب بود با تمام وجود قبول ميكنم و نظر خودم را هم اصلاح مي كنم .

يا حق.

ما زنده به آنيــــــــــــم كه آرام نگيريـــم ------------------------موجيم كه آسودگــي ما عدم ماســــت

وَ اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلون قالُوا سَلاما

چند جمله كه من سعي ميكنم در زندگيم ، با آنها زندگي كنم:

1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
11- تلاش دلیل وجود است ، تلاش کن چراکه وجود داری.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
13- اگر با دشمني زياد بجنگي ،‌ بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
14- پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
آقای کهندل , حتما این لینک های زیر رو تا خراب نشدن !! نگاه کنین :

http://itmashhad.com/topic-vt934.html

آقای شاکری گفتن بهتره موضوعاتی در بحث آزاد باشند که حالت بحث داشته باشند . یعنی در اون تاپیک ها گفتگو انجام بشه . یعنی چند نفر سر یه موضوع مناظره کنند !

بنابراین انتقال تاپیک "روزانه نوشت های ما" بوسیله ی شما از انجمن موضوعات متفرقه به بحث آزاد محکوم است.

خواهشا شما به مسئولیت های خودتون که در لینک زیر اشاره کردید قناعت کنید .

http://www.itmashhad.com/topic-vt2793.html#10838

البته من از فعالیت مفید شما مثل :

http://itmashhad.com/1996-vt2954.html

خوشحال می شم.

محمـــــــــــــــــــــدرضا . اگر گه گاهی سراغتون افتاد , خوشحال میشم : http://360.yahoo.com/molla652003

سوابق کاریه من :

معاد
روزی یک حدیث
ACM_sharif
طراحی الگوریتم
در اعماق بی کران
Art Of Programming
عکس های بچه ها
نماز
معرفی سایت های مفید
شعر های دوران مهدکودک
موفقیت
موسیقی

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
اگه قراره تو بحث ازاد بحثي وجود داشته ياشه و چند نفر هم در مورد اون مناظره كنن و حالا كه هنوز قوانين مشخص نشده چرا بايد از طريق مدير انجمن اخطار شه بحث سياسي ممنوع؟
به نظر من مسايل گفته شده كه بخواد دين مارو زير سوال ببره مشكل داره و اونجا بايد مديران محترم اخطار بدهند

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
mahnaz shoja نوشته:
اگه قراره تو بحث ازاد بحثي وجود داشته ياشه و چند نفر هم در مورد اون مناظره كنن و حالا كه هنوز قوانين مشخص نشده چرا بايد از طريق مدير انجمن اخطار شه بحث سياسي ممنوع؟
به نظر من مسايل گفته شده كه بخواد دين مارو زير سوال ببره مشكل داره و اونجا بايد مديران محترم اخطار بدهند

به این دلیل که بحث های دینی و سیاسی آخرش به جای خوبی نمی رسه، یعنی اینجا اینطوریه به دلیل اعتقادات قوی بعضی از دوستان کوچکترین مطلبی ممکنه باعث خدشته دارشدن اعتقاداتشون بشه و دست به هر عمل نا شایستی بزنند ! بحث هایی هم که دین شمارو به قول خودتون زیر سئوال نمی بره نیز به دلیل فوق ممکنه باز مشکل ساز بشه که اخیرا نمونش رو داشتیم .

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نقل قول:

در جهت تکمیل سخنان جناب کهندل :
به دلیل بی جنبگی افراد مناظره کننده
به دلیل طاقت نداشت برای شنیدن سخنان دیگران چون ممکنه عقاید والا و قطعا درست ما زیر سوال بره و آسمون به زمین بیاد

اين نامه توسط فربد عامری در 3 شنبه Apr 15, 2008 12:12 pm ويرايش شده است.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال انتخابات 
با سلام
اقا تو را خدا تو امتحانا بی خیال شین بعد باز شروع میکنیم
من چند پیشنهاد دارم
اول مشخص کردن نام کاربری درست بنظر من کسی که نام کاربری نا معتبر داره یک مقدار ترسو است (به کسی بر نخوره)
ما تاپیک ها را دودسته کنیم 1 ایستا 2- پویا
تاپیک پویا در اون روی یک موضوع تخصصی بحث میشود
تاپیک ایستا در حد بیان یک موضوع بدون بحث و جهت اطلاع رسانی
انجمن بحث ازاد مربوط به تا پیک پویاست وشرط ورود نام کاربری معتبر می باشد
 و انجمن موضوعات متفرقه برای بحث های ایستا
از انجا که در برخی از موارد مدیران باید تصمیم بگیرن ممکنه اختلاف نظر با کابر داشته باشن که این طبیعی است من پیشنهاد میدم که یه انتخابات مجازی داشته باشیم یسری کاندید بشن تو چند تا تاپیک خودشون برنامه هاشون را معرفی کنن و با رای اعضا انتخاب بشن اونم اعضایی که نام کاربری مطابق با فامیلشون دارن باید رای بدن
 منتظر نظرات شما دوستان هستم

اين نامه توسط رحمان زاده در 1 شنبه Jan 27, 2008 9:55 pm ويرايش شده است.

پاسخ به يك موضوع صفحه 3 از 4
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي