.:: قوانین انجمن بحث آزاد از نظر من ::.
سلام ديدم وقت دارم گفتم يكم اينجا فعال باشم .
----------------------------------------------------------------------------------------------
درمورد پست قبلي خودم:
{}دست خانم رحماني درد نكنه درمورد نسبي خواندن اين مطلب من .
منظور من هم همين بود يعني
اين نسبيت مربوط به مدير انجمن هست ومدير بايد تشخيص بده.
{}آقاي معاون هم گفتن :
نقل قول:
هر كسي ميتونه يك نظر متفاوت داشته كه از روي تعصب بيجا يا حساسيت روي يك موضوع خاص نشأت گرفنه باشه!
كه در نكته قبلي توضيح دادم .البته اصول كلي كه اكثريت قبول دارند نبايد به دليل وجود آزادي بيان نامحدود براي يك نفر زير سوال بره .
{} باز آقاي معاون
من به عنوان قانون 2 و 3 پيشنهادي خودم گفته بودم :
نقل قول:
نوشتن مطالب سیاسی و مذهبی یا قرار دادن عکس مربوط ممنوع!
به این گونه مطالب(سیاسی/مذهبی) فقط می توانید لینک دهید ولی نوشتن مستقیم در تاپیک ممنوع!
اينجاهم من گفتم كه دليل داره و اين دليل هم اين هست :
مثلاَ اين تصاوير مربوط به قمه زني يا به طور مثال عرض ميكنم فحش دادن غير مستقيم به يك نفر ، اگر قرار باشه بياد تو انجمن من به عنوان يك عضو كه اين سايتُ مربوط به گروه IT ميدونم و با همين قسط مطالب سايتُ ميخونم ، اين تصاوير يا مطالبُ به دليل مربوط بودن به سليقه يك نفر و يا نظر يك نفر در سايت كاري و يا مربوط به رشته تحصيليم ميبينم كه اصلاَ هم درست نيست اگر باز در اين مورد ابهام وجود داشت من مطالبي از سايت هايي مثل وكي پديا در مورد ممنوع بودن تبليغ يا اعمال نظر هاي گروه يا طرز فكر فردي خواص در سايت هاي عمومي و يا كاري براي دوستان هم به صورت انگليسي و هم فارسي ميارم .
درضمن نكته بسيار جالبي كه خودم از آوردنش خيلي خوشم اومد اين بود كه گفتم اگر كسي خواست همچين مطلبي را معرفي كنه با دادن يك توضيح ساده در مورد لينك ، لينك مطلب دلخواهشُ به بغيه معرفي كنه حالا هركي دوست داشت از مطالب لينك مذكور استفاده كنه يك عدد كليك انجام ميده .
درضمن من فكر نمي كنم اينجا كسي نويسنده مطلب سياسي باشه ( البته سياسي يك مثال بود ) .
{} mahnaz shoja گفته :
نقل قول:
من با نظر اقاي نيرومند موافق نيستم چون اگه قرار باشه مطالب سياسي رو حذف كنيم بخش مهمي رو حذف كرديم
و مسايل سياسي و اعتقادي هم تا جايي كه دين و حكومت ما رو زير سوال نبردن به نظر من مشكلي نداره ولي خوب حالا كه وقت انتخابات مهم مجلسه چه اشكالي داره اين مورد به بحث گذاشته شه؟
البته من جواب اين مطلبُ هم قبل از اين دادم و گفتم قراري بر حذف وجود نداره ولي اين كه
بخش مهمي رو حذف كرديم بايد به اصول سايت نگاه بندازيم و ببينيم كه بخش مهم كجاست .
البته اون قسمت هم كه گفتن دين و حكومتُ زير سوال نبرن براي من مفهوم نبود كه منظور چيه .
در اينجا هم ميگم كه اگر قرار باشه مطلب دوستان بزارن
مهم زير سوال نبردن دين و حكومت نيست بلكه مهم درست و با دليل زير سوال بردنه.
{} آقاي kohandel هم گفتند :
نقل قول:
تعداد زیادی پیغام دریافت کردم
نقل قول:
اکثرا حرفشون این بود که اگر موضوعات سیاسی قراره سانسور بشه چرا همونطور که گفتید موضوعات مذهبی هم سانسور نمیشه ؟ که خوب منطقی بود
من باز هم اعلام ميكنم منظور حذف نيست كه بعد به دليل اينكه به دست خود نويسنده انجام نگرفته با لفظ سانسور با اون برخورد بشه و قرار بر استفاده از چند قانون براي بيان حرف يا نظر يا عقيده ي يك فرد در سايت گروه IT هست . كه بايد در تمام موارد به صورت يكسان اجرا بشه .
موضوعات مذهبي هم سانسور نميشه ! من خودم تا حالا به بحث آزادي در مورد يكي از اصول مذهب يا نظر خواص در سايت بر نخوردم كه ببينم چي بوده اگر شد لينك بدين چون واقعاَ اگر كسي به خودش اجازه بده كه يك نظر خواص در مورد دين ُ به عنوان يك عضو در سايت قرار بده بايد به چند دليل حتما درموردش بحث كرد يكيش اين هست كه اين مسائل خيلي مهم تر و حساس تر از مسائل مربوط به كپي پيست هاي خبر هاي معمولي است. البته اگر همچين چيزي باشه حتما منطقي بوده و جاي بحثي درش نيست .
در ضمن من از پست آقاي كهندل برداشت ميكنم ( من برداشت مي كنم ) اون تعدادي كه پيام دادن با يك ديد اشتباه فكر كردن كه اگر بحث در مورد مسائلي مثل سياست يا ... ميشه بايد از مسائل مذهبي جداشون كرد و با يك ديد ديگه مورد بررسي قرار بگيرن كه ( به نظر من ) اشتباه هست و بايد تمامي مسائل از يك قانون واحد پيروي كنند .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ادامه از پست قبل ...
4 – اگر بحثي ايجاد ميشه كه به صورت مناظره در مي آيد مدير انجمن بايد بعد از شركت 3 يا بيشتر از 3 نفر در بحث مورد نظر ، عنوان موضوع ايجاد شده را به صورت زير تغيير بدهد .
اوليه :
بعد از تغيير :
گفت و گو : *******
5 – موضوعاتي كه با عبارت گفت وگو مشخص شده اند بعد از گذشت 10 روز از آخرين پست بايد قفل بشند .
6- نويسنده نبايد در عنوان خود از عبارات كنايي يا علامت هايي مثل ! ، ؟ ، $ ، % ، * و ... استفاده كند .
7- اگر يكي از شركت كننده ها در پست خود از عبارتي نا مناسب درمورد يكي از اعضا استفاده كرد ( بر طبق نظر مدير انجمن و يا با شكايت فردي ديگر و تشخيص مدير انجمن ) .
مدير انجمن بايد با گفتن عبارت :
اخطار به Name
نقل قول:
Some Junk
مورد قبول نيست .
در بحث شركت كند .
8- تا زماني كه فردي كه توسط مدير انجمن با عبارت اخطار مواجه شده است با دادن پستي به صورت :
اشتباه پذيرفته است .
نقل قول:
Some junk
اشتباه بود .
در بحث شركت نكند از فعاليت در انجمن محروم است .
9- تمامي پست هاي بعدي فرد مورد نظر بعد از پست مدير در صورت ندادن پست مربوط به پذيرفتن اشتباه بدون هيچ توجه ي به مطلب پست بايد حذف شود و پست هاي كه از طرف افراد ديگر در جواب پست بعد از اخطار مدير در مورد فرد مورد نظر آمده است نيز به همين صورت .
ادامه دارد ....
يا حق.
وَ اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلون قالُوا سَلاما
چند جمله كه من سعي ميكنم در زندگيم ، با آنها زندگي كنم:
1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، میتواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده میشود؛ فقط لازم است که بار داشتهباشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
11- تلاش دلیل وجود است ، تلاش کن چراکه وجود داری.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
13- اگر با دشمني زياد بجنگي ، بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
14- پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
و...