هیچ وقت نمی خواستم خودم را وارد این جور جریانات کنم اما دیدم این بخش هم داره مثل بخشهای دیگه مثل "در عجبم"و ........ به توهین کشیده میشه
گفتم یک مطلب بزنم
اقای نیرومند و مولایی عزیز از این که بخواهید عقاید خود را به بقیه نشان دهید چه سودی میبرید
جز این ات که باعث سوء برداشت سوء تفاهم و در آخر دلخوری و بعد از آن توهین و بعد ..........
در مورد سیاست و دین هر کدوم چقدر می دونید ؟
شما ها با این اطلاعات کمی که دارید برداشت هایی میکنید که واقعا خنده داره ("این را مصداق توهین نگیرید!!!")
من تو یک جلسه سخنرانی دکتر سروش که بودم ایشان با آنهمه اطلاعات شان در ابتدای سخنرانی گفتند
"مطالبی که میگویم همه بر اساس دلیل و سند است اما همه آنها برداشت های من از آن سند ها است میتواند کملا نقیض با آنچه که من میپندارم باشد
لذا قبل از قبول آنها خود نیز به آنها مراجعه بعد از صحبت های من برداشت کنید "
درست است که به غیر از معصومین تمامی انسانها جایز خطا هستند اما این دلیل نمیشود که ما همیشه اشتباه کنیم و آن را گردن جایز الخطا بودنمون بزاریم
لذا خواهشمندم از کسانی که قصد مطلب گذاشتن در این جور مسائل را دارند ابتدا سند آن و سپس برداشت خود را بگویند و چون برداشت های هر شخص برای خودش محترم است کمتر باعث میشود که به جنجال و خدایی نکرده توهین و بعد ..... برسد
با آرزوی سر افرازی روز افزونتون