برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 5
برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي
بانك نرم افزار
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال بانك نرم افزار 
سلام من قصد دارم در اين قسمت لينك ها و يا نرم افزارهايي كه به نظرم به درد بقيه اعضا مي خوره را قرار بدم اگر شما هم خواستين به من كمك كنيد .

چند جمله كه من سعي ميكنم زندگيم با اونا زندگي كنه:

1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
و...
--------------------------------------------------------------------
من بدین اصل معتقدم که در علم IT :

هیچ یک از ما با هوش تر و عالم تر از همه ی ما نیست .

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال آموزش ICDl 
آموزش ICDL در 4 cd هركي خواست پيام و CD خام بده براش بزنم
در ضمن كپي برداري از اين CD ها مشكل شرعي نداره خيالتون راحت.  Razz

آموزش تمامي سر فصل هاي ICDL

2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال pdf factory pro 
سلام
ممنون که نرم افزار pdf factory را برایم گذاشتید ولی من نتونستم ازش استفاده کنم،نمی دونم من بلد نیستم یا..
چونکه وقتی می خوام با acrobat reader ازش کنم باز نمی شه.
میشه طرز استفاده ی درستش را به من بگید.

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال Foxit PDF Creator, Version 1.0 Build 2231 
همونطور که از اسم برنامه مشخصه یک PDF Maker نسبتا قوی هست که توی ورد و بقیه برنامه ها می تونین باهاش PDF بسازین. از خصوصیات این برنامه حجم کم و نصب بسیار سریع اون هست.

Foxit PDF Creator is a virtual printer that allows any application with printing capability to generate high-quality PDF documents conveniently and efficiently. Like the popular Foxit Reader, Foxit PDF Creator is designed specially based on the same Foxit core PDF technologies. With powerful search ability and high-performance PDF displaying and processing, it is small, fast and accurate for converting any popular file formats to professional quality PDF files. Once installed as a print driver, it enables you to create reliable PDF files at an incredibly fast speed while retaining the look and feel of the original documents. It supports Windows 2000/2003/XP/Vista and is compatible with PDF standard 1.7.

There are many tools available for creating PDFs using a virtual printer. The created PDF may look same, but they are very different under the hood:

Search ability: Many PostScript-driver based PDF creation tools create PDFs without character encoding information. Therefore it's not possible to do a search in the resulted PDFs. Even though you can look at all those characters, you can't search them. Foxit PDF Creator retain all character encoding information, so you can search it, extract it, and convert back to pure text document.

Display and process efficiency: Many PDF creation tools break text contents into individual characters, causing some performance issues for displaying and processing. Foxit PDF Creator groups texts with similar "display attributes" together, which improves performance when the PDF gets displayed or processed.

File size: Many PDF creation tools require all or many fonts to be embedded with the PDF file, resulting in bigger file size for the PDF. Foxit PDF Creator can reduce the file size for many documents.

Speed: Many PDF creation tools adopt a two phase creation procedure: first print to PostScript language, then convert to PDF, not only is some information lost during the process, but it also takes more time. Foxit PDF Creator directly creates PDFs from any printing application fastest among all current PDF creation tools.

Accuracy: Many PDF creation tools don't handle complicated Windows drawing features like transparency and the generated PDFs are not identical to the original documents. Foxit PDF Creator processes all Windows drawing functions so your PDF is always same as your original document.

Compatibility: As developer of popular Foxit Reader, Foxit Software knows PDF standard very well. This ensures that PDFs created by Foxit PDF Creator will have the best result in any standard PDF reader.

سایت برنامه برای اطلاعات بیشتر
http://www.foxitsoftware.com

دانلود برنامه همراه کرک :

حجم برنامه: حجم: 2,590 KB
[url]
http://www.4shared.com/file/29951391/75974c80/FoxitPDFCreatorVersion10Build2231byOFFSeVeN.html?dirPwdVerified=bd819c53[/url]

در مورد توضيح هم اگر تو Google  سرچ كنيد يك چيزايي گيرتون مي ياد اگر هم باز نشد ، به من از طريق PM  بگين كمك كنم .

و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
البته حالا ديگه دوره اين نرم افزار به سر رسيده  Razz  Razz  

همه برشكست شدن چون دوست دوست داشتني بيلي تو نرم افزار جديدش امكان save  كردن فايل به صورت PDF هم گذاشته  Wink

اگر خواستين با گرفتن Add-in نرم افزار آفیس 2007  از آدرس http://www.softpedia.com/get/Office-tools/Other-Office-Tools/Microsoft-Save-as-PDF-or-XPS.shtml  خوتون را راحت كنيد  Embarassed   Cool

و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال winrar 
من نرم افزار win rar
را می خواستم.
با تشکر

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
پسوردش چیه؟

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال winRAR 
می تونید از این آدرس setup نرم افزار winrar رو save وسپس نصب و اجرا کنید.(سری فارسی شده شده winrar)
                                                 http://www.rarlab.com/rar/wrar362fa.exe

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلام
من ulied video studio ورژن 9 به بالا رو میخواستم
کسی میتونه کمک کنه ؟

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
njmh نوشته:
سلام
من ulied video studio ورژن 9 به بالا رو میخواستم
کسی میتونه کمک کنه ؟

نكته :   اسپلش اينتورييه   ulead video studio    Razz

اين هم نرم افزار خدمت شما   Wink

البته نسخه 10 هست ( چون خودتون گفتين بالا باشه ) كه هنوز كرك نشده  Evil or Very Mad    Cool

Ulead Video Studio 11 Plus full

code:

Ulead® VideoStudio® 11 is video editing and DVD authoring software for anyone who wants to easily produce professional-looking videos, slideshows and DVDs. Choose the version that's right for you.
Ulead® VideoStudio® 11 Plus
Easy & Powerful Video Editing + DVD Authoring
All the editing and authoring tools found in the standard version, PLUS unique and powerful features including full HD DVD authoring, AVCHD support, Dolby® Digital 5.1 surround sound and a full set of easy corrective and creative filters.

Imagine the Movies You’ll Make

VideoStudio Editor gives you all the tools you need to produce great-looking home movies. Follow an easy, step-by-step workflow that lets you spend your time being creative rather than learning technical editing.

Movie Wizard is ideal for users new to video editing. Select from attractive themes and let auto-editing create a professional opening sequence for you. Instantly produce entertaining photo slideshows with Smart Pan & Zoom. You’ll have a complete movie in only three steps.

DV-to-DVD Wizard™ The fastest way from DV to DVD. Just hook up your camcorder and choose the clips you want. In just two steps you have a finished DVD complete with menus, titles, transitions and music.

Total High-Definition Solution
Make the most of your HD camcorder, widescreen TV and surround sound system. Easily produce high-definition videos and HD DVD discs with the best quality picture and sound.

Multiple Overlay Tracks and expandable timeline
Create sophisticated picture-in-picture and montage effects with up to six overlay tracks.

Multi-track Movie Wizard templates
Automatically create great movie-style opening sequences and movies with picture-in-picture overlays, music and titles.

Dolby® Digital 5.1 Surround Sound
With Dolby® Digital 5.1 Surround Sound, your home movies will sound like you're in a movie theater.

Auto Color and Tone filters
Auto-correct videos that were recorded in poor light conditions.

DeBlock and DeSnow filters
Clean up video with digital noise or blocky compression artifacts.

MPEG Optimizer
Suggests encoding settings for the best quality and speed.

DVD Authoring
Create fully-interactive DVD or HD DVD* motion menus and submenus, including 16:9 widescreen. Customize menus by resizing and positioning buttons. Apply menu transitions that segue smoothly between menus and DVD content, and menu filters which allow you to create movement even on static menus, for professional-looking DVDs.

MPEG-4 and H.264 Support
Take advantage of output templates for creating video for iPod®, PSP™, Zune™, Smartphones, PDAs and other portable devices.
InterVideo® WinDVD® Player included
Share your standard and high-definition video, (AVCHD, MPEG-2 HD/WMV-HD), right from your computer.

لينك دانلود از رپيد :
code:

http://rapidshare.com/files/28942048/UVS11Pl.FULL.by.w5a.part1.rar
http://rapidshare.com/files/28943149/UVS11Pl.FULL.by.w5a.part2.rar

پس هم  www.w5awarez.com  به كسي هم نگين .  Evil or Very Mad   Cool

تشكر هم لازم نيست  Wink

و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال (دسته بندی : نرم افزار های کاربردی)5.0 ++NotePad 
این برنامه کم حجم و قدرتمند از بسیاری از زبان های برنامه نویسی مثل: ASP, Ada, ASCII art, Assembly, AutoIt, BAT, C, C#, C++, Caml, CSS, doxygen, FORTRAN, HTML, Haskell, Java, JavaScript, KiXtart, Lisp, Lua, makefile, Matlab, Objective-C, Pascal, Perl, PHP, PostScript, Python, Ruby, Scheme, Unix Shell Script, Smalltalk, SQL, Tcl, TeX, Verilog, VHDL, VB/VBScript, XML پشتیبانی می کند. همچنین با این برنامه قدرخواهید بود هر فایل متنی مثل NFO های همراه کرک ها رو که در Notepad درست نمایش داده نمی شوند رو باز کنید!
برخی از قابلیت های برنامه:
- ادیتور WYSIWYG
- توانایی Auto-completion
- باز کردن چندین Document در یک پنجره
- توانایی جستجو/جایگزین کردن عبارات معمول
- Syntax Highlighting and Syntax Folding
- Multi-View
- Full Drag ‘N’ Drop supported
- Dynamic position of Views
- File Status Auto-detection
- Zoom in and zoom out
- Multi-Language environment supported
- Bookmark
- Brace and Indent guideline Highlighting
- Macro recording and playback
آخرین تغییرات در ورژن 5 برنامه:
1. بهبود سرعت برنامه Notepad++ هنگام اجرا و هنگام خارج شدن از آن
- اضافه شدن قابلیت Calltip
- اضافه شدن قابلیت هایلایت کردن تگ های HTML/XML
- برطرف کردن ارور: Open files with date pre-1970

سایت منبع : persiandown
لینک دانلود : Download
حجم : 2.4 MB

اين نامه توسط M.J در جمعه Jul 25, 2008 4:40 pm ويرايش شده است.

محمد جهانبخش
...
Firefox 3.0.1

Google Earth 4.3.0.0
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 5
برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي