برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 2 از 2
برو به صفحه قبلي  1, 2
مجموعه تست های روانشناسی
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال استرس 
در دنيايي كه داريم زندگي ميكنيم اينقدر مشغله كاري و افكار متعدد سراغ آدم مياد كه ناخودآگاه يكسري دلشوره و نگراني ها كه زائيده اون اســـترس هست بوجود مياد.
البته اين استرس در مقاطع مختلف ، از نظر سني ، جنسي ، شغلي ، محيطي و ... در افراد مختلف متفاوت است كه خود نمايانگر اين است كه تا چه حد توانسته ايم بر استرس غلبه كنيم يا اينكه جناب استرس خداي ناكرده بتونه ما رو مغلوب خودش كنه.
تصاويري رو كه در ذيل مشاهده مي كنيد جهت تست استرس طراحي شده و به نوعي ميتونه ميزان استرس شما رو تست كنه.
آيا شما هم استرس رو در كارهاي روزانه تون پذيرفتيد؟
دوست داريد يه تست كنيد تا اقلا حساب كار دستتون بياد و زندگي رو اينقدر سخت نگيريد؟
امتحان كنيد . فكر مي كنم ارزششو داشته باشه ...

با نگاه كردن به علامت مثبت و جلو عقب بردن سر از مونيتور اينطور بنظر مي رسد كه دايره كوچكتر ميچرخد!

روی علامت مثبت در وسط دايره خیره شوید! دایره چشمک زن را چه رنگی میبینید؟

براي چند لحظه به نقطه سياه وسط عكس زير خيره شويد.خواهيد ديد كه هاله دور آن از بين خواهد رفت!

برای چند لحظه به نقطه سیاه وسط تصویر خیره شوید، خواهید دید که نقاط رنگی اطراف آن ناپدید می شوند!

به وسط عكس نگاه كنيد و سرتون رو جلو و عقب ببريد ، چه اتفاقي مي افتد؟

در اين تصوير هم كافيست به وسط آن نگاه كنيد و سرتون رو جلو و عقب ببريد و شاهد اتفاقات بعدي باشيد!

5 ثانیه به این شکل خیره شويد. اگر دیوانه نشدین میبینین که کمانها به تدریج از بین میرن و دوباره به عنوان قطعه ای از یک کمان دیگه شکل می گیرند.

آیا میتوانید نقاط سیاهي كه در اين تصوير هستند را بشمارید؟

بنظر شما در عکس زير خطوط بين مربعهای سياه و سفيد صاف هستند يا کج؟

به نظر شما خطوط عمودی مواری اند يا نه؟

این دو خط هم طبیعتا باید موازی باشند ولی چشم ما چیز دیگری می‌گوید!

اين خطوط را چگونه مي بينيد، آیا آنها موازی اند؟

الهی در جلال رحمانی، در کمال سبحانی، نه محتاج زمانی و نه آرزومند مکانی، نه کس به تو ماند و نه به کسی مانی.
پیداست که در میان جانی، بلکه جان زنده به چیزی است که تو آنی.
ای آیه ی مکرر آرامش ،میخواهمت هنوز ،آری هنوز هم دریای آرزو در این دل شکسته ی من موج میزند... راهی به دل بجو..

یاحق
شاید این بار آخرست پس ، برای آخرین بار خداحافظ
ای تویی که نمی بینمت هر روز تولدی دوباره است پس؛
تولدت مبارک

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نقل قول:
احمد نيرومند

آفرین بابا . من 1 دقیقه هم وقت نگذاشتم . اگر 3 دقیقه بود احتمالا میشد.
الزایمر چیز خوبی هست بعضی وقت ها تنها راه چاره میتونه همین الزایمر باشه .
مثلا شما تو بانک ایستادین ، در یک ستون منسجم ، ساعت ها ، از آن سوی شهر با هزار بدبختی آمدین ، وقتی نوبت شما رسید ساعت کاری بانک تمام شده ، تمامی سیستم ها قفل می شوند و هیچ کس اجازه دست رسی به تراکنشی که شما نیاز دارین را ندارد . چک شما برگشت میخورد ، تلاش شما از بین میرود ، دیگر شما اعتبار گذشته را ندارید پس کسی فردا دوباره شما را از آن سوی شهر با خود نمی آورد تا دوباره در صف که همان لوپر بی پایان است وقت بگذرانید . الزایمر به کمک میاید ، اگر این چنین ماجرایی داشته باشید قرصی که هدفش ایجاد آلزایمر است را خواهید خرید  البته علم ثابت کرده اتفاقات بر اجسام فیزیکی تاثیر همیشگی دارند چه رسد به انسانها که خصوصیات خاصی و متعالی خودشون را دارند.

برای این موضوع هم که مطرح کردید لینک های مورد نظرتون که جایی برای قرار گیری در این زیر موضوع کلی دارند را PM بدین اگر امکانش باشه حتما به این قسمت اضافه خواهد شد .

پیروز شاد و رستگار باشید

می بخشید من تازه این پاسخ شما را مشاهده کردم
منظورتون از زیرانجمن چی هست؟
اصلا با من بودید یا با آقای جهانگیری؟

از توجهات شما سپاسگذارم
سربلند و شادکام در پناه حق

الهی در جلال رحمانی، در کمال سبحانی، نه محتاج زمانی و نه آرزومند مکانی، نه کس به تو ماند و نه به کسی مانی.
ای آیه ی مکرر آرامش ،میخواهمت هنوز ،آری هنوز هم دریای آرزو در این دل شکسته ی من موج میزند... راهی به دل بجو..

یاحق
تولدت مبارک

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
يك تست ساده بهره هوشى كه در نتايج آن نبايد به هيچ عنوان ترديد كرد. البته با اين تست شما ميانگين بهره هوشى تان را نخواهيد يافت، بلكه گروهى كه در آن قرار مى گيريد، مشخص خواهد شد. به هرحال اين شما و اين هم آى كيو!

آيا در كشور عربستان روز سيزده فروردين وجود دارد؟

يك انسان معمولى چند روز تولد دارد؟

بعضى از ماهها ۳۱ روز دارند و برخى ۳۰ روز، چند ماه در سال ۲۹ روز دارد؟

آيا در ايران يك مرد مى تواند با خواهر همسر بيوه اش ازدواج كند؟

عدد ۳۰ را به يك دوم تقسيم كنيد و ۱۰ واحد به آن اضافه كنيد. حاصل چيست؟

اگر ۱۰ سيب وجود داشته باشد و شما ۳ سيب را برداريد، چند سيب خواهيد داشت؟

دكتر به شما سه قرص مى دهد و مى گويد هر نيم ساعت يك قرص بخوريد. اثر قرصها تا چند دقيقه باقى خواهد ماند؟

يك دام دار ۱۵ رأس گوسفند دارد. براثر يك بيمارى به جز ۲ تا، تمام گوسفندها مى ميرند. چند گوسفند زنده مانده است؟

حضرت موسى (ع) چه تعداد حيوان از هر جنس نر و ماده به داخل كشتى خود بردند؟

چند عدد تمبر ۶ تومانى در يك دوجين تمبر وجود دارد؟

يك هواپيما در مرز بين آمريكا و كانادا سقوط مى كند. به نظر شما بازماندگان بايد در كدام كشور دفن شوند؟

اگر شما ۵۵ تومان پول خرد لازم داشته باشيد، حداقل با چند سكه كار شما راه خواهد افتاد؟ مشروط بر اينكه يكى از سكه ها ۲۵ تومانى باشد.

اگر سه روز پيش از ديروز چهارشنبه بوده باشد، فردا چندشنبه است؟

اگر شما با سرعت ۵۰ كيلومتر در ساعت از تهران به سمت اصفهان برويد و دوست شما با سرعت ۷۰ كيلومتر در ساعت از اصفهان به تهران حركت كند، وقتى به يكديگر مى رسيد، فاصله چه كسى از اصفهان بيشتر خواهد بود؟

اول تمام سؤالها را جواب دهيد و بعد تعداد جوابهاى درست را با توجه به جوابها مشخص كنيد:

۱) بله، در همه كشورها روز سيزده فروردين وجود دارد. تاريخ ميلادى يا شمسى يا قمرى فقط يك نشانه براى مشخص كردن اين روز است!
۲) هر انسانى يك روز تولد دارد، چون فقط يك بار متولد مى شود!
۳) تمام ماهها ۲۹ روز را دارند... بشمريد: ۱، ۲، ۳،... ۲۹، ۳۰، ۳۱!
۴) خير. اگر همسر او بيوه باشد، اين مرد زنده نيست كه بخواهد مجدداً ازدواج كند!
۵) جواب صحيح ۷۰ است.
۶) شما سه سيب خواهيد داشت، چون اصولاً سه سيب برداشته ايد.
۷) تا ۹۰ دقيقه بعد.
۸) معلوم است كه ۲ گوسفند زنده مانده اند.
۹) هيچ. حضرت نوح (ع) پيامبرى بودند كه كشتى ساختند و حيوانها را در آن جمع كردند.
۱۰) در هر دو جين از هر چيزى، ۱۲ عدد وجود دارد.
۱۱) بازماندگان زنده اند. نيازى به دفن شدن ندارند.
۱۲) يكى از سكه ها بايد ۲۵ تومانى باشد. الزامى براى سكه هاى ديگر وجود ندارد. دو سكه ۲۵ تومانى و يك سكه ۵ تومانى كار شما را راه خواهد انداخت.
۱۳) فردا دوشنبه خواهد بود.
۱۴) وقتى شما و دوستتان به يكديگر مى رسيد، يعنى در يك نقطه به لحاظ مكانى قرار داريد، پس فاصله شما از هر جايى، چه تهران، چه اصفهان و چه هر نقطه ديگرى بر روى كره زمين به يك اندازه خواهد بود.
ـ اگر شما به هيچ سؤالى جواب درست نداده ايد، متأسفانه بايد بگوييم كه در گرو عقب افتادگان ذهنى وخيم قرار داريد.
ـ اما اگر توانسته ايد بين يك تا سه سؤال را درست جواب دهيد، شما نهايتاً در گروه احمق ها جاى خواهيد گرفت.
ـ كسانى كه بين ۴ تا ۶ سؤال را به درستى پاسخ داده اند، كندذهن محسوب مى شوند.
ـ افراد معمولى بين ۷ تا ۹ پاسخ درست در مجموع به اين سؤالها مى دهند.
ـ اما اگر تعداد جوابهاى درست شما بين ۱۰ تا ۱۲ مورد است، شما به لحاظ هوشى در حد بالاى معمول قرار داريد.
ـ و بالاخره كسانى كه بين ۱۳ تا ۱۴ پاسخ صحيح به سؤالها داده اند، جزو نوابغ محسوب مى شوند.

یاحق
تولدت مبارک

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال چقدر عاشق همسر (معشوق) خود هستید؟ (تست) 

[img]http://www.seemorgh.com/Entertainment/desktopmodules/icontent2/showimage.aspx?id=15988&t=y&w=300&h=200&type=1[/img]

با این تست میتونید به عمق عشقی که نسبت به همسر یا معشوق خود دارید پی ببرید پس سوالات رو به دقت بخونید و جواب بدید.

برای پاسخ دادن یکی از جواب‌های زیر رو انتخاب کنید:

به هیچ وجه=۱ امتیاز، تقریبا=۲ امتیاز، خیلی زیاد=۳ امتیاز

۱ـ من حامی رفاه و سلامتی او هستم.
۲ـ من با او رابطه پرشور و حرارتی دارم.
۳ـ میتونم در مواقع نیاز، روی کمکش حساب کنم.
۴ـ میتونه در مواقع نیاز، روی کمکم حساب کنه.
۵ـ مایلم اموال و دارایی‌هایم رو با او شریک بشم.
۶ـ از لحاظ عاطفی حمایتم میکنه.
۷ـ من هم از لحاظ عاطفی حمایتش میکنم.
۸ـ ارتباط خوبی با هم داریم.
۹ـ من براش ارزش زیادی قائلم.
۱۰ـ من به او احساس نزدیکی و صمیمیت میکنم.
۱۱ـ رابطمون خوب و راحته.
۱۲ـ احساس میکنم واقعا اونو درک میکنم.
۱۳ـ او هم واقعا منو درک میکنه.
۱۴ـ واقعا بهش اعتماد دارم.
۱۵ـ مسائل شخصی خودمو با او در میون میذارم.
۱۶ـ فقط با دیدن او هیجان زده میشم.
۱۷ـ طی روز مدام به او فکر میکنم.
۱۸ـ رابطمون خیلی رمانتیکه.
۱۹ـ اونو خیلی جذاب میبینم.
۲۰ـ اونو بسیار آرمانی میبینم.
۲۱ـ نمیتونم تصور کنم که شخص دیگه‌ای بجز او، منو اینقدر خوشحال کنه.
۲۲ـ ترجیح میدم تمام زندگیم رو در کنار او باشم.
۲۳ـ هیچ چیز دیگه مهمتر از رابطه من با او نیست.
۲۴ـ گفتگوی خودمونی با او رو به طور خاصی دوست دارم.
۲۵ـ در رابطه ما یک چیز جادویی وجود داره.
۲۶ـ من عاشق او هستم.
۲۷ـ نمیتونم زندگی رو بدون او تصور کنم.
۲۸ـ رابطمون خیلی احساسیه.
۲۹ـ وقتی فیلم رمانتیک میبینم به او فکر میکنم.
۳۰ـ درباره او رویاپردازی میکنم.

خوب حالا سوالات ۱۵ـ۱ را جداگانه جمع بزنید و سوالات ۳۰ـ۱۶ رو هم جداگانه.

۱۵ سوال اول مربوط به صمیمیته هرچه امتیاز شما به عدد ۴۵ نزدیکتر باشه صمیمیت شما با همسر یا دوستتون هم بیشتره و بالعکس.
۱۵ سوال دوم مربوط به شور و حرارت شماست هرچه امتیازتون به ۴۵ نزدیکتر باشه یعنی شور و حرارت زیادی بین شما وجود داره و بالعکس.

یاحق
تولدت مبارک
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 2 از 2
برو به صفحه قبلي  1, 2