برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 5 از 6
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي
نوت بوك
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
تو پیغام خصوصی که خدمتتون عرض کردم

این قیمت ها خیلی بالاست ... من نهایت اگه بتونم علاوه بر لپ تاپ خودم 500 تومان دیگه هم بزارم روش...بدشم من فکر میکردم لپ تاپم بیشتر از این ها فروش بره

حالا بعدن که پول بیشتری جمع کردم اولین فرصت مزاحمتون میشم که یه کانفیگ عالی واسم سفارش بدین Wink
ممنون از راهنمایی هاتون

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
اثني عشري نوشته:
تو پیغام خصوصی که خدمتتون عرض کردم

این قیمت ها خیلی بالاست ... من نهایت اگه بتونم علاوه بر لپ تاپ خودم 500 تومان دیگه هم بزارم روش Wink
ممنون از راهنمایی هاتون

ما كه گفتيم !! وقتي Vostro حدود 1.300 بود، گفتين اين سيستم كمه !

.

موفق باشيد .

درضمن در ابتدا سبك سنگين كنيد وقت تلف نشه  Wink

ما زنده به آنيــــــــــــم كه آرام نگيريـــم ------------------------موجيم كه آسودگــي ما عدم ماســــت

وَ اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلون قالُوا سَلاما

چند جمله كه من سعي ميكنم در زندگيم ، با آنها زندگي كنم:

1- یگانه عملی که در زندگی انسان را به هدفش میرساند، انجام وظیفه است.
2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
3- میخواهی به شخصیت واقعی یک انسان پی ببری ؟ پس به او قدرت بده !
4- منطقی و صادقانه برخورد کردن در همه مراحل شرط اصلی موفقیت است.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
6- آدمها باتجربه هیچوقت برگ برنده هاشون رو چند بار رو نمیکن .
7- رحم کنید تا به شما رحم شود.
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
9- بیشعورها را خدا هم نمی تواند ادب کند! (با صنايع ادبي)
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
11- تلاش دلیل وجود است ، تلاش کن چراکه وجود داری.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
13- اگر با دشمني زياد بجنگي ،‌ بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
14- پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نقل قول:
ما كه گفتيم !! وقتي Vostro حدود 1.300 بود، گفتين اين سيستم كمه !

هنوزم میگم کمه!!!
چون من این دله خودمو 1.400 خریدم

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نقل قول:
سيستم شما بايد ديده بشه همين طوري نميشه قيمت داد .
ولي نو 900 هست دست 2 شايد با شرايط خوب و عالي 550~600  بازهم ميگم بايد ديده بشه

دیروز رفتم تک از همونجایی که لپ تاپو خریدم پرسیدم اگه بخام بفروشم تا چقدر فروش میره؟؟ گفت اگه تمیز باشه تا 900 تومن هم میتونم برات بفروشم !!!! شما چطورگفتی که نوش 900 تومنه ؟؟؟
1520 داریم تا 1520  Exclamation

حالا من الان بیکار بودم رفتم تو سایته دل یه کانفیگ واسه خودم درست کردم میخاستم ببینم اگه همچین سیستمی سره هم بشه چقد میشه قیمتش؟؟؟ خوده سایته دل که قیمتشو 3.5 زد واسم  اما خوب اون اصل امریکاست !! مثلا اگر مونتاژ چین باشه فکر کنم قیمتش به نصف برسه

حالا اگر اطلاعی کسب کردین بگین و اینکه آیا این 15 اینچشم پیدا میشه یا نه؟؟؟ چون این 17ست

اینم مشخصاتش

dell xps m1730

SYSTEM COLOR    Crimson Red    edit
PROCESSOR    Intel® Core™ 2 Duo Extreme X9000(2.8GHz/800Mhz FSB/6M L2 Cache)    edit
OPERATING SYSTEM    Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1    edit
MEMORY    4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz    edit
HARD DRIVE    Speed: 320GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor    edit
INTERNAL OPTICAL DRIVE    CD / DVD Burner (DVD+/-RW Drive)    edit
VIDEO CARD    NVIDIA®SLI™Dual GeForce®8700MGT with 512MB GDDR3 Memory    edit
WIRELESS CARDS    Dell Wireless 1505 802.11a/g Mini Card (54Mbps)    edit
BLUETOOTH AND WIRELESS USB    Built-in Bluetooth capability (2.0 EDR)    edit
BATTERY OPTIONS    9-cell Primary Battery and 9-cell additional Lithium Ion Battery    edit
SOUND OPTIONS    High Definition Audio 2.0    edit

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلام
به لينك هاي زير مراجعه كنيد در حال حاضر و امروز مخصوصا من خيلي مشغولم بعدن توضيح ميدم اميدوارم كه بتونم به شما كمك كنم .

در مورد لب تاپ شما : اول خودتون مشخصاتشُ كتبي برام بزنيد ، قيمت پايه بدين و بعد اگر شرايطش درست بود از شما 24  ساعت زمان براي تست كامل سخت افزاري ميگرم و بعد با هم معامله مي كنيم .

مدل بالا چيني نداره اصولا چيني در موارد پور فروش هست .

شما اگر تخصصي گيم مي خواين من راه حلهايي داريم يكيش لينك هاي پايين هست .

توضيحاتي بايد بدم در مورد گيم و لب تاپ ها كه در نزديك ترين زمان ممكن اينجا ميدم كه ديگر دوستان هم استفاده كنند.

اگر از خودتون ثابت و همراه تلفن به من بدين هم ممنون مي شم تا انشالله تلفني با هم صحبت كنيم ( PM )
code:

http://www.alienware.com/products/notebook-computers.aspx?sssdmh=dm11.111777&from=EMAIL:gen_20080904_notebooks

http://www.alienware.com/products/area-51-m17x-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M17X&SubCode=SKU-DEFAULT

http://www.alienware.com/products/area-51-m15x-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M15X-AI1&SubCode=SKU-DEFAULT

http://www.alienware.com/products/area-51-m9750-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M9750&SubCode=SKU-DEFAULT

http://image.alienware.com/images/product_images/notebooks/area51-m17x/creative/area-51_m17x-cc-3.jpg

http://www.alienware.com/products/area-51-m15x-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M15X-AI1&SubCode=SKU-DEFAULT

http://www.alienware.com/products/area-51-m9750-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M9750&SubCode=SKU-DEFAULT

http://image.alienware.com/images/product_images/notebooks/area51-m9750/gpu_chart_v3.jpg

ما زنده به آنيــــــــــــم كه آرام نگيريـــم ------------------------موجيم كه آسودگــي ما عدم ماســــت

2- وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.
5- اگر هفتاد میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند آن چیز همچنان احمقانه است !
8- یک ذرّه، به کوچکی و سبکی یک الکترون، می‌تواند مسیری ایجاد کند که با چشم دیده می‌شود؛ فقط لازم است که بار داشته‌باشد.
10- دیگران رو ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاور بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی.
12- افکار عمومی به طرز شگفت انگیزی اهل مدارا است، همه چیز را تحمل می کند به غیر از نبوغ.
و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
نقل قول:
http://www.alienware.com/products/notebook-computers.aspx?sssdmh=dm11.111777&from=EMAIL:gen_20080904_notebooks

این alineware مارکه جدیده؟ چه جوریه ؟ کجاییه؟؟؟ نشنیده بودم تاحالا!!!

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال لپ تاپ با نمایشگر دوقلو ابزار 
لپ تاپ با نمایشگر دوقلو ابزار کار مهندسین به بازار عرضه خواهد شد  

شرکت ایتالیایی v12 Design اعلام کرد که نسل دوم لپ تاپ ها با صفحه نمایشگر دو قلو تا سال 2010 روانه بازار خواهد شد. اگر هم به دنبال لپ تاپ های عجیب و غریب از نظر شکل و ظاهر بودید ممکن است xentex dual را در بین محصولات با نمایشگر های دوقلو چرخنده آشنا باشید.
امسال هم مهندسین رشته های مختلف برای سهولت انجام محاسبات به ویژه انجام عملیات نقشه کشی  صنعتی و یا الکترونیکی می توانند منتظر محصول جدید شرکت Ergonomic keyboard باشند. این محصول با عنوان thinkPad 701 به بازار عرضه خواند شد. همانطور که در تصویر مشاهده میکنید در این لپ تاپ قرار است دو عدد نمایشگر عملیات مانیتورینگ را بر عهده داشته باشند. به صورت کاملا رویایی صفحه کلید از وسط به دو نیم تقسیم می شود و یک نمایشگر LCD دیگر که به نمایشگر رادیکال معروف است با ظرافتی عمیق در زیر آن تعبیه شده نمایان می گردد. در ضمن این جدا سازی کیبورد، کلید های هر دو سمت فعال بوده و می توانند همچنان به وظایف خود عمل کنند. کار بر تنها با چند تنظیم ساده می تواند تعیین کند که چه دیتا هایی بر روی کدام نمایشگر ظاهر شود.اطلاعات سخت افزاری این مدل و قیمت و حتی زمان دقیق ورود آن به بازار همچنان به صورت راز باقی مانده!  فقط می توانید منتظر باشید تا روزگاری نه چندان دور آسانتر نقشه های فنی خود را ویرایش کنید.
اطلاعات بیشتر
code:
http://www.electronickeyboards.com/keyboards-computers-future.html

*** شاید زیاد مربوط نشه اما تنها دلیلم برای ارسال این بحث در اینجا عدم ارسال تاپیک اضافه بود

الهی در جلال رحمانی، در کمال سبحانی، نه محتاج زمانی و نه آرزومند مکانی، نه کس به تو ماند و نه به کسی مانی.
پیداست که در میان جانی، بلکه جان زنده به چیزی است که تو آنی.
ای آیه ی مکرر آرامش ،میخواهمت هنوز ،آری هنوز هم دریای آرزو در این دل شکسته ی من موج میزند... راهی به دل بجو..

یاحق
شاید این بار آخرست پس ، برای آخرین بار خداحافظ
ای تویی که نمی بینمت هر روز تولدی دوباره است پس؛
تولدت مبارک

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال با لغت جدید NETBOOK آشنا شوید 
قابل توجه من و خودم و فرزین  Cool  Arrow  Exclamation  Question

نت بوک کلمه جوانی است که نخستین بار در فوریه سال 2008 توسط اینتل معرفی شد. این کلمه دسته ای از کامپیوتر های قابل حمل را در بر میگیرد که دارای اندازه کوچک، قیمت پایین و وزن کم هستند.
نت بوک ها از نظر سخت افزاری کامپیوتر های پرقدرتی محسوب نمیشوند. و در واقع برای دسترسی بیسیم به اینترنت و انجام کارهای سبک روزانه ساخته شده اند. قیمت نت بوک ها چیزی حدود 250 دلار است. هرچند که اگر بخواهید قیمت آنها را در ایران بدانید باید حداقل 200 دلار پول واسطه ها را به آن اضافه کنید.
به دلیل جوان بودن این کلمه هنوز بسیاری از افراد با لغت Netbook آشنا نیستند و از لغت Notebook به جای آن استفاده میکنند. سیستم عامل نت بوک ها هم معمولا سیستم عامل ارزانی است. بسیاری از نت بوک ها از لینوکس به عنوان سیستم عامل استفاده میکنند. و برخی از آنها نیز دارای سیستم عامل ویندوز XP هستند.
کاربران از نت بوک ها به خوبی استقبال کرده اند. چرا که این کامپیوتر کوچک و ارزان بسیاری از کارهای یک کاربر معمولی را به خوبی انجام میدهد. پیش بینی میشود که تا سال 2011 بیش از 50 میلیون نت بوک در دنیا فروخته شده باشد.

الهی در جلال رحمانی، در کمال سبحانی، نه محتاج زمانی و نه آرزومند مکانی، نه کس به تو ماند و نه به کسی مانی.
ای آیه ی مکرر آرامش ،میخواهمت هنوز ،آری هنوز هم دریای آرزو در این دل شکسته ی من موج میزند... راهی به دل بجو..

یاحق
تولدت مبارک

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال Re: با لغت جدید NETBOOK آشنا شوید 
فرزين نوشته:
قابل توجه من و خودم و فرزین  Cool  Arrow  Exclamation  Question

هرچند که اگر بخواهید قیمت آنها را در ایران بدانید باید حداقل 200 دلار پول واسطه ها را به آن اضافه کنید.
.

New Asus 10-Inch Portable: Notebook, Not Netbook

قیمت یک ماه پیش 350 بود ! استقبال زیاد شد ، الان بین 400 تا 550 هست .
علت اختلاف قیمت اختلاف کانفیگ هست .

CPU : 1 CM , 1MB
HDD : 4 ~ 80 GB
WLAN
LAN
VGA : INTEL 915 , 224MB
RAM : 512 ~ 2048 MB
etc.

و...

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
Eee PC
اینم کمی اطلاعات تکمیلی تر

یاحق
تولدت مبارک

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
.
Model
Toshiba
A200-TH1

.

.

CPU(GHz):  Core 2 Duo 1.6
Ram(MB) : 2048
HDD(GB) : 200+
Drive: DVD RW Multi
LCD: 15.4" WXGA-T
VGA(MB) : 358-S
Weight : 2.7
OPtionals: Web/mic/BT
Price : 1.000.000 (Toman)

.

و...
نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:
پاسخ به يك موضوع صفحه 5 از 6
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدي