برای استفاده از تمام امکانات سایت از جمله مرکز دانلود باید در سایت عضو شوید. برای ثبت نام تنها 1 دقیقه زمان نیاز دارید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

صفحه اول انجمنها
ثبت نامجستجوراهنماي انجمنليست اعضااتاق چت (0)گروه هاي كاربرانمرکز دانلودورود

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1
آقا فرزاد شما چرا؟
من با پيشنهاد آقاي ملايي

موافق هستم 50% 50% ( 3 )
موافق نيستم 50% 50% ( 3 )

مجموع آراء : 6
نويسنده پيغام

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال آقا فرزاد شما چرا؟ 
حمید شهریاری، یک روحانی جوان به جای نصرالله جهانگرد، مدیر فناوری اطلاعات ایران شد. آگاهان پیشنهاد کردند از این به بعد کاربران اینترنتی موارد زیر را قبل از ورود به اینترنت رعایت کنند.
اول: قبل از ورود به وب سایت های اسلامی وضو به همراه داشته باشند. و برای اینکه مشکلی پیش نیاید زیاد روی صندلی جابجا نشوند.
دوم: با پای راست وارد وب سایت های مستهجن شوند.
سوم: رضایت پدر دختر در هنگام چت با نامحرم شرط است. احوط آن است که نکنند، بلکه [...].
چهارم: در هنگام ارسال آف لاین هرگز فراموش نکنیم که خداوند همیشه آنلاین است.

سومین موشک هم آزمایش شد**
سپاه پاسداران سومین موشک خود را هم به مقصد واقعی آزمایش کرد. حالا معلوم نیست این مقصد واقعی واقعا مقصد واقعی بوده است یا نه. آگاهان خاطرنشان کردند که جمهوری اسلامی برای نشان دادن عزم راسخ خود در مورد مقابله با دشمنان کشور( که یکی دو تا هم نیستند) در ماه آینده تمام موشک هایش را بصورت آزمایشی پرتاب کند و مجددا به تولید موشک بپردازد تا هم دشمنان بترسند و هم صنایع موشک سازی فعال تر شود.

در کوتاه مدت مرده شور ببردت
پیمان فروزش، یکی از نماینده های اکثریت در مجلس گفت: « وعده های احمدی نژاد در کوتاه مدت عملی نیست.» آگاهان توضیح دادند که در دراز مدت هم که قرار است همه چیز به هم بریزد، بنابراین همه مشکلات حل است، در کوتاه مدت کاری نمی کنیم، در میان مدت منتظر دراز مدت می مانیم و در دراز مدت هم که همه چیز تغییر می کند و به وضع قبلی برمی گردد.

موقع نفرین کردن احتیاط کنید
مادر یکی از مراجع تقلید در کشوردرگذشت. مادر آیت الله مکارم شیرازی یکی از روحانیون بلندپایه کشور( طول پایه مذکور هنوز دقیقا اندازه گیری نشده است.) به رحمت ایزدی رفت. آگاهان از مردمی که بعضی ها را نفرین می کنند، خواستند که در هنگام انجام عمل مذکور دقت کنند که موضوع را خانوادگی نکنند و فقط به خود افراد مذکور کار داشته باشند، چرا که مادران مذکور نقشی در مشکلات کشور ندارند. ضمنا آیت الله مهدوی کنی درنگذشت و در کمال صحت و سلامتی منتظر واقعه مذکور است.

ایران عراق نیست
کوندالیزا رایس، وزیر امور خارجه آمریکا که به دلیل سفر به عراق در دیدار ما و کلینتون حضور نداشت، اعلام کرد که ایران با عراق تفاوت دارد. همچنین جرج دبلیو بوش نیز اعلام کرد که از نظر او هم ایران و عراق با هم تفاوت دارند. بوش تفاوت های زیر را میان ایران و عراق برشمرد:
اول: عراق کشوری است بزرگ که اهرام ثلاثه مصر در آن قرار دارد، در حالی که در ایران کورش و داریوش مدتها روسای اولین جمهوری های ایرانی بودند و اهرام ثلاثه مصر در ایران نیست، بلکه مسجد الاقصی در ایران است.
دوم: عراق یک کشور شیعه است که مردم آن به امامان شیعه اعتقاد دارند ولی ایران کشوری است که مردمش به حضرت علی و امام حسین و امام زمان که تا چند سال دیگر ظهور می کند ، اعتقاد دارند.
سوم: ایرانیان در ماه مارس از روی آتش می پرند و به حکومت اعتراض می کنند و سال نو آنان در ماه مارس است و در اوایل اپریل به پارک می روند، اما عراقی ها ماشین ها را منفجر می کنند و هیچ وقت به پارک نمی روند.
چهارم: جنگیدن با عراقی ها خیلی سخت است، چون آنها با سیستم های ابتدایی می جنگند، اما جنگیدن با ایرانی ها غیر ممکن است، چون ایرانی ها معلوم نیست که می خواهند بجنگند یا نه.
پنجم: عراقی ها در کشورشان سابقه وضعیت دموکراتیک وجود ندارد، اما ایرانی ها گاهی دموکرات اند و گاهی دموکرات نیستند.

ما و یک دروغ کوچک
در پی اعلام ملاقات اینجانب با آقای بیل کلینتون که همراه با چند تن دیگر صورت گرفت، روابط ما با برخی دوستان شدیدا به هم خورد. بعضی از دوستان ناراحت شدند که چرا موقع رفتن به ملاقات آنها را با خودمان نبردیم. برخی سراغ دلارها را گرفتند که توضیح دادند قبلا مونیکا لوینسکی گرفت و به ما نرسید و وقتی توضیح دادیم که این خبر فقط یک دروغ سیزده بوده است، اعلام کردند که بهتر است همین دروغ را عملا اجرا کنیم. لذا اعلام می شود که فعلا ملاقات منتفی است و از هر نوع ملاقاتی تا اطلاع ثانوی و اخروی خودداری می شود.

گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم
اما تو چنانکه می نمایی هستی ؟!

« خیام »

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با سلام
قبل از شروع تذکرم به عرض شما برسونم که فلسفه این که انسان هنگام ورود به سرویس بهداشتی باید با پای چپ وارد شود و با پای راست خارج شود این است اکه سنگینی بدن در هنگام حرکت بر روی پای راست است و اگر مثلا شما با پای چپ وارد توالت شدید و پایتان سر بخورد و یا جان به جان به دیار حق شتافتید  با سر وارد سنگ دستشویی نشوید البته هنگام ورود به مسجد بلعکس است یعنی  با  پای راست باید وارد شوید و با پای چپ خارج شوید.( پس با توجه به مسئله ای که گفتم باید با پای چپ وارد سایت های مستهجن بشویم که سریعا از آن خارج شویم مگر اینکه بعضی علاقمند باشند و به خواهند مدت بیشتری را صرف کنند ) فقط یک تامل کنید و ببیند که اسلام چه دین نکته سنج و ظریفی است ولی هی هات به ما که این مسائل را به سخره می کشیم و می خندیم .

تذکر: خواهش می کنم که در این فورام مطالبی در مورد سیاست و اقتصاد و مسائل اعتقادی نزنید .بله درست است ، حق با شماست ، یک بچه مسلمان باید به تمام این مسائل آشنا باشد ولی هرچیزی جایی دارد ما گفتیم بحث آزاد ولی نه اینقدر آزاد .از این فورام افرادی زیادی با مبانی اعتقادی متنوعی دیدن می کنند و اگر شما به خواهید وارد این مسائل شوید مطمئنا فردی نوعی مثل من نمی تواند سکوت بکند و  برای هر خط مطلب شما یک کتاب جوابیه می فرستد و همین کار جهت و سوی فورام را تغییر خواهد داد.
اگر مشکلی در این مسائل دارید می توانید در سلسله جلسات کارخانه آدم سازی که در منزل آقای رضاییان برگزار می شود مطرح کنید.
در ضمن اگر فردا روز آمدن و ما را به سازمان اطلاعات بردند شما تضمین می کنید که کمپوت برام بیارید.(البته من می دونم آقای چیت ساز این مطلب را از جایی کپی کردن)
با تشکر

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  

فقط همین!!!!!
 Idea

گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم
اما تو چنانکه می نمایی هستی ؟!

« خیام »

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلام
جواد جان خدمت شما عرض کنم مبانی اعتقادی همه ی ما یکی هست یعنی حد اقل هممون مسلمونیم و می تونیم یک انجمن ایجاد کنیم و اطلاع رسانی کنیم (یعنی  بحث نکنیم که شیعه بهتره یا سنی  یا این که خاتمی بهتره یا احمدی نژاد , منظورم چیزایی هستن که باعث جنجال  یا بی نظمی می شوند)

دلیلی نداره وقتی می تونیم اطلاعات سودمند خودمونو (مخصوصا در مسایل اعتقادی) در اختیار هم بزاریم این کار رو نکنیم . این فورام هم این قدر بی در و پیکر نیست که نشه کنترلش کرد. حداکثرش اینه که یکی یک سوال میپرسه و بی جواب می مونه. (که خیلی هم خوبه)

این پیشنهاد من نه خلاف قوانین فورام هست نه شرع و نه ایران.
درسته, عقاید شخصی افراد نباید ملاک عمل قرار گیرد(در بعضی موارد حتی نباید بیان شود) و مطالب را باید به صورت علمی (حتی شاید تخصصی) ارایه کنیم.

من خودم امروزه دیگه کسی رو نمی بینم این قدر خلوص نیت و یقین داشته باشه که شامل این حدیث بشه " پیامبر(ص):هر کس یکبار بر من صلوات بفرستد از گناهان او ذره باقی نمی ماند.(تفسیر روح البیان), یا در روایتی دیگر:دو ملکی که محافظ او هستند تا سه روز هیچ گناهی را برای او نمی نویسند.(کتاب نور و ثقلین)"

اگر بشه کاملا علمی و منطقی مطالب ارایه بشوند تا برای تمام افراد با سطح اعتقاد و معنویت (و حتی علمی و فرهنگی ) مختلف قابل استفاده باشد.

مثلا مسایل زیر: (البته برای شروع فکر کنم یه کم سطح بالا باشه)
1.    ذات خدا و صفات عالیه خدا
2.    تاثیرات نماز بر روی ذهن ,جهت تفکر,تمرکز, موفقیت و خیلی چیزای دیگه که من نمی دونم.
3.    روشهای هدفمند و مراتب مختلف دعا , زیارت , سلوک,نماز, ...
4.    اصول و تعصبات (چه چیزهایی هستند و چیا نیستن)
5.    عقاید متغیر(اقسام شک ,تعریف زندگی , بررسی هدف های مادی افراد در طول زندگیشان,...)
حتما شما هم در این مقوله خیلی چیزا رو دوست دارین بدونین.

اگر بتونیم یک چنین انجمنی رو درست هدایت کنیم, فوق العاده است و اگر مدیریت اش رو دست یکی از اساتید بدیم که  از پس این انجمن بر بیاید دیگر نور علی نور است.

راستی اگر در مورد این ها هم مطلب بزارین من حتما می خونم:
روشهای تقویت علاقه,تمرکز,انگیزه,خلاقیت و مسایل روانشناسی جالب
و آهنگ هایی که به نظرتون قشنگه

محمـــــــــــــــــــــدرضا . اگر گه گاهی سراغتون افتاد , خوشحال میشم : http://360.yahoo.com/molla652003

سوابق کاریه من :

معاد
روزی یک حدیث
ACM_sharif
طراحی الگوریتم
در اعماق بی کران
Art Of Programming
عکس های بچه ها
نماز
معرفی سایت های مفید
شعر های دوران مهدکودک
موفقیت
موسیقی

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با سلام
قبل از هر چیز چون من از نیت پاک آقای ملایی خبر دارم بگم که این نوشته ایشان در تایید مطالب آقای چیت ساز نبوده است و چون می خواستند یک جوری این پیشنهادشون را مطرح کنند در ادامه این بحث آوردند.
من وقتی آقای ملایی این پیشنهاد را به من مطرح کردند به دلیل مسائل زیادی پیشنهاد ایشان را رد کردم ولی چون الان در فورام مطرح کردند این پیشنهاد را به همه کرسی می گذاریم .خواهشا کسانی که موافق یا مخالفند دلایل مخالفت یا موافقت خود را ذکر کنند   با تشکر

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
سلام
جواد شما اول خودت پیش قدم بشو تا بعد بقیه (دلایلت رو بگو)
برای این همه پرسی هم یه مدت زمانی رو مشخص کن.
شما وقتی یه مطلبی رو می زارین کسی که موافق نباشه اون رو نمی خونه و کسی که موافق باشه روی اون مطلب کار میکنه (با این که تا این لحظه اکثرا موافق بودن ولی دلیل نظر سنجی چیه؟)

نگاه کنید, من اصراری روی انجام این کار ندارم و نمی خوام این موضوع خیلی رنگ مذهبی و یک هاله ی حذب اللهی به خودش بگیره, چون الان متاسفانه در وضعیت جامعه کنونی ما کسانی که تصور بشه این طوری اند , یه جوری با اونها برخورد میشه که انگاری دشمن همه اند.  

داشته های خود را در اختیار هم بگذاریم تا به نداشته ها برسیم.
از تمام کسانی که نامه های من رو خوندن صمیمانه متشکرم.

محمـــــــــــــــــــــدرضا . اگر گه گاهی سراغتون افتاد , خوشحال میشم : http://360.yahoo.com/molla652003

سوابق کاریه من :

معاد
روزی یک حدیث
ACM_sharif
طراحی الگوریتم
در اعماق بی کران
Art Of Programming
عکس های بچه ها
نماز
معرفی سایت های مفید
شعر های دوران مهدکودک
موفقیت
موسیقی

پاسخ بصورت نقل قول
ارسال  
با سلام
نگاه کن محمد رضا جان فدای اون نصف موهای خوشگلت(جان ما این عکست را عوض کن حالمون بد شد) من که منکر کار نیک شما نمیشم یک مرتبه به خودت گفتم اینجا هم میگم مسائل اعتقادی را نمی شود به صورت برش ارائه داد اگه یادت باشه سر کلاس اندیشه که مسائل زیاد پیشرفته ای مطرح نمی شد وقتی یک بحث جدی شروع میشد آقای بهادری نمی گذاشتند کسی در کلاس شلوغ کنه و یا از کلاس خارج بشه چون مطلب باید به صورت جامع و کامل ارائه بشود و گرنه ضررش بیشتر از سودش (مشکل 73 فرقه مسلمانان همین است که کلمه اول را خوندن به دومی نرسیده نتیجه می گیرند برای همین فقط یک فرقه بر حق شناخته شده است)  تازه اون به صورت face to face بود.
حالا اینجا ما یک مطلب بزنیم یکی بیاد قسمت اولش را بخونه دیگه نیاد بعد یک جا یک بحثی میشه یک مطلبی از ما نقل قول می کنه بعد همه متعجب میگن جواد یاراحمدی این را گفته حال نمی دانند که این بنده خدا قسمت دوم مطلب را نیومده بخونه .
بعدش هم برای کی این کار را می خوای بکنی خانم ها که ماشاالله نمی دونم چی بگم که دلم خیلی پر هست ازشون به جز دو و سه نفر که تو فورام مرتبا مطلب میزارند مابقی که فقط راسته میرند راسته میان که...پسر ها هم در کلاس یا در خونه بچه ها که جلسه هست می تونند مسائلشون را مطرح کنند.
به قول استاد اعظم تاج سر ما خدای فورام ته بچه باحالا آقای کهندل(عجب پاچه خواری کردم خودم خوشم اومد) توی این فورام کم کم دارند همه کار میکنند(دیدنی های ایران ، جک ، sms ، مسائل سیاسی ، حرف های عشقولانه ، انرژی هسته ای حق مسلم ماست ، فردا روز هم یکی ابراز آمادگی میکنه که انجمن مشاوره ازدواج راه بندازه) به جز کار های درسی
الله اعلم ما شاید اشتباه کنیم نمیدونم هرجور خودت می دونی اگه پشت این کار را می گیری نمیگذاری مبحث به بیراه بره اگه کسی را می تونی پیدا کنی که جواب های عقل پسند بده بسم الله ما هستیم من انجمن را برای دوستان راه می اندازیم

پاسخ به يك موضوع صفحه 1 از 1